Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neftchi Pfk Farid’s team
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Rüstəmli heeft problemen om de bal te vangen. Mirseyid rent richting de bal. Rüstəmli verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - Farid’s team 0:1

22e minuut.
Yaqubov kopt de bal weg. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayadov verovert de bal door een tackle van achteren. Sayadov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ağalarov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sayadov rent richting de bal. Sayadov probeert naar een medespeler te passen. Şeyxzadə is nu in balbezit. Həbibov onderschept slim de pass. Həbibov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Şeyxzadə de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirov onderschept slim de pass. Sayadov rent richting de bal. Sayadov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neftchi Pfk - Farid’s team 1:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Topçubaşov met de inworp. Əmirov kan de bal niet met de borst controleren. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mirseyid met een sublieme pass. Əmirov rent richting de bal. Əmirov geeft een hoge lob. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftchi Pfk 58%, Farid’s team 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neftchi Pfk - Farid’s team 1:1

53e minuut.
Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirseyid geeft een hoge lob. Daar is Rəsulzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məlikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məlikov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Qəribli geeft de bal voor. Klungelig pakt Sayadov de bal. Həbibov rent richting de bal. Sayadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayadov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Daar is Hüseynbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynbəyli passt de bal in één keer door. Topçubaşov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şeyxzadə de bal. Şeyxzadə geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - Farid’s team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftchi Pfk 64%, Farid’s team 36%.
Neftchi Pfk - Farid’s team 1:2