Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-09-12 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Venezuela Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Venezuela USA
5-3-2 (1.0) Tactiek cio-532-lw
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
76.1 gemiddelde waardering 71.3
formidable Schieten formidable
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


7e minuut.
Steinbrenner passt de bal zonder na te denken. Maurel verovert de bal door een tackle van achteren. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino draait met de bal, schiet en ... Higuera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

10e minuut.
Aponte kopt de bal weg. Añor bereikt de bal nog maar net als eerste. Añor geeft de bal voor. Bruzual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzual haalt uit met een fantastische trap. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Maurel passt de bal met de wreef. Varela rent richting de bal. Wells speelt de bal door. Parrish is nu in balbezit. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valentino is nu in balbezit. Valentino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela - USA 0:1

41e minuut.
Shump onderschept slim de pass. Maurel onderschept slim de pass. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela geeft de bal voor. Bruzual krijgt zijn hoofd ertegen. Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 48%, USA 52%.
Venezuela - USA 0:1

46e minuut.
Parsons komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner geeft een hoge lob. Valentino heeft problemen om de bal te vangen. Valentino schiet op doel. Higuera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela - USA 0:2

54e minuut.
Branch probeert naar een medespeler te passen. Wells kopt de bal weg. Maurel is nu in balbezit. Steinbrenner onderschept slim de pass. Steinbrenner geeft een lange en hoge pass. Higuera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela - USA 0:3

55e minuut.
Jordan komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Steinbrenner stond buitenspel. Villanueva komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Armas rent richting de bal. Jordan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzan. Guzan krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bejarano heeft problemen om de bal te vangen. Bejarano geeft een hoge lob. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela - USA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 43%, USA 57%.
Venezuela - USA 1:3