Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-09-23 19:13
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Motor Cunewalde Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Motor Cunewalde *DynamoŻychlin*
m2 Tactiek Mourinho
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
42 gemiddelde waardering 48.8
adequate Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Zanella is nu in balbezit. Zanella passt de bal zonder na te denken. Starý met een sublieme pass. Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Riihiniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Riihiniemi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Villesson de bal onder controle te krijgen. Piñera Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera Zapatero speelt de bal door. Balk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - *DynamoŻychlin* 0:1

15e minuut.
Villesson rent richting de bal. Villesson geeft een lange en hoge pass. Riihiniemi probeert naar een medespeler te passen. Piñera Zapatero is nu in balbezit. Piñera Zapatero haalt uit met een fantastische trap. Paal! Balk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - *DynamoŻychlin* 0:2

16e minuut.
Fedak passt de bal met de wreef. Daar is Gryglak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starý rent richting de bal. Starý geeft een lange en hoge pass. Avila krijgt zijn hoofd ertegen. Balk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - *DynamoŻychlin* 0:3

20e minuut.
Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Heine bereikt de bal nog maar net als eerste. Audi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Audi krijgt een gele kaart. Heine raakt geblesseerd tijdens het duel. Dembski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heine maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Riihiniemi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - *DynamoŻychlin* 1:3

22e minuut.
Fedak speelt de bal door. Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria geeft de bal voor. Fedak rent richting de bal. Fedak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Espinosa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Zanella geeft een lange en hoge pass. Villesson kopt de bal weg. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu geeft de bal voor. Avila maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Zanella controleert de bal met de borst. Zanella speelt de bal door. Piñera Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera Zapatero haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kastanis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - *DynamoŻychlin* 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 69%, *DynamoŻychlin* 31%.
Motor Cunewalde - *DynamoŻychlin* 1:4

46e minuut.
Piñera Zapatero passt de bal met de wreef. Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu geeft de bal voor. Avila is nu in balbezit. Avila haalt uit met een fantastische trap. Balk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Avila is nu in balbezit. Piñera Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastanis verovert de bal door een tackle van achteren. Avila rent richting de bal. Avila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - *DynamoŻychlin* 1:5

52e minuut.
Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanella onderschept slim de pass. Zanella met een sublieme pass. Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila haalt uit met een fantastische trap. Balk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Zanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanella passt de bal met de wreef. Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu geeft een hoge lob. Avila krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Balk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Balk trapt de bal weg. Arsenescu kopt de bal weg. Sawitzki rent richting de bal. Piñera Zapatero verovert de bal door een tackle van achteren. Piñera Zapatero draait met de bal, schiet en ... Balk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avila is nu in balbezit. Avila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - *DynamoŻychlin* 1:6

71e minuut.
Starý bereikt de bal nog maar net als eerste. Starý passt de bal met de wreef. Avila heeft problemen om de bal te vangen. Avila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - *DynamoŻychlin* 1:7

72e minuut.
Həsənli komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastanis is nu in balbezit. Həsənli verovert de bal door een tackle van achteren. Avila rent richting de bal. Avila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - *DynamoŻychlin* 1:8

77e minuut.
Kastanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila is nu in balbezit. Met opzet legt Peers zijn tegenspeler op de grond. Peers krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gryglak rent richting de bal. Avila verovert de bal door een tackle van achteren. Avila met een sublieme pass. Piñera Zapatero rent richting de bal. Piñera Zapatero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 68%, *DynamoŻychlin* 32%.
Motor Cunewalde - *DynamoŻychlin* 1:8