Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobici Brnaci Spartak Hrádek
442new Tactiek Filip
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 44.5
goed Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Pap probeert naar een medespeler te passen. Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioban geeft een lange en hoge pass. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan haalt uit met een fantastische trap. Holík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ninis rent richting de bal. Visnyár onderschept slim de pass. Visnyár draait met de bal, schiet en ... Paal! Visnyár rent richting de bal. Visnyár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - Spartak Hrádek 0:1

7e minuut.
Pap bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajdal verovert de bal door een tackle van achteren. Trajdal met een sublieme pass. Gorącawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorącawoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gorącawoda rent richting de bal. Gorącawoda passt de bal in één keer door. Lód is nu in balbezit. Honus onderschept slim de pass. Honus draait met de bal, schiet en ... Iavaroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bobici Brnaci - Spartak Hrádek 1:1

20e minuut.
Pap geeft de bal voor. Ninis bereikt de bal nog maar net als eerste. Visnyár verovert de bal door een tackle van achteren. Visnyár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - Spartak Hrádek 1:2

29e minuut.
Riceputi kan de bal niet met de borst controleren. Savov rent richting de bal. Savov geeft de bal voor. Visnyár kan de bal niet met de borst controleren. Visnyár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - Spartak Hrádek 1:3

34e minuut.
Paolantoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Visnyár is nu in balbezit. Visnyár passt de bal in één keer door. Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - Spartak Hrádek 1:4

39e minuut.
Honus is nu in balbezit. Pap verovert de bal door een tackle van achteren. Paolantoni speelt de bal door. Visnyár rent richting de bal. Visnyár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobici Brnaci 54%, Spartak Hrádek 46%.
Bobici Brnaci - Spartak Hrádek 1:4

47e minuut.
Kordalski onderschept slim de pass. Kordalski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savov met een snelle inworp. Choltkoš geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Visnyár is nu in balbezit. Visnyár geeft een lange en hoge pass. Le Bihan rent richting de bal. Le Bihan haalt uit met een fantastische trap. Holík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - Spartak Hrádek 1:5

63e minuut.
Savov passt de bal in één keer door. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski begaat een overtreding. Le Bihan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Holík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Visnyár rent richting de bal. Visnyár geeft een lange en hoge pass. Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - Spartak Hrádek 1:6

69e minuut.
Trajdal heeft problemen om de bal te vangen. Choltkoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajdal maakt een afschuwelijke overtreding. Trajdal krijgt een gele kaart. Choltkoš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pap met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Visnyár de bal. Visnyár draait met de bal, schiet en ... Holík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Ninis met de inworp. Paolantoni rent richting de bal. Paolantoni speelt de bal door. Visnyár bereikt de bal nog maar net als eerste. Visnyár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Paolantoni is nu in balbezit. Trajdal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paolantoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pap zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Le Bihan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Paolantoni passt de bal in één keer door. Visnyár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninis begaat een overtreding. Visnyár raakt geblesseerd tijdens het duel. Pap wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobici Brnaci 59%, Spartak Hrádek 41%.
Bobici Brnaci - Spartak Hrádek 1:6