Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Hrádek TJ Mokrá Hora
Filip Tactiek UZAVRETA OBRANA
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 43.6
excellent Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Negrizzolo rent richting de bal. Savov verovert de bal door een tackle van achteren. Savov met een sublieme pass. Visnyár heeft problemen om de bal te vangen. Visnyár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Moise onderschept slim de pass. Moise geeft een hoge lob. Le Bihan rent richting de bal. Le Bihan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ubaldo speelt de bal door. Carbonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro passt de bal zonder na te denken. Engels is nu in balbezit. Engels draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Engels bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona rent richting de bal. Engels rent richting de bal. Engels schiet op doel. De Tomaso heeft problemen om de bal te vangen. Iavaroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Negrizzolo geeft de bal voor. Moise is nu in balbezit. Engels onderschept slim de pass. Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mergiu passt de bal zonder na te denken. Paolantoni is nu in balbezit. Paolantoni speelt de bal door. Visnyár rent richting de bal. Visnyár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Hrádek - TJ Mokrá Hora 1:0

21e minuut.
Bródka geeft een lange en hoge pass. Savov kan de bal niet met de borst controleren. Savov passt de bal zonder na te denken. Visnyár bereikt de bal nog maar net als eerste. Visnyár haalt uit met een fantastische trap. Bojčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Savov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaldo rent richting de bal. Savov verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mergiu kopt de bal weg. Daar is Carbonaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonaro speelt de bal door. Engels is nu in balbezit. Engels draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Negrizzolo kopt de bal weg. Savov rent richting de bal. Savov geeft een hoge lob. Visnyár rent richting de bal. Visnyár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Paolantoni met een snelle inworp. Visnyár bereikt de bal nog maar net als eerste. Visnyár probeert naar een medespeler te passen. Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan haalt uit met een fantastische trap. Bojčev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pap is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barcelona. Pap raakt geblesseerd tijdens het duel. Pap zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Le Bihan maakt een snoekduik en kopt de bal. Bojčev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Hrádek - TJ Mokrá Hora 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Hrádek 47%, TJ Mokrá Hora 53%.
Spartak Hrádek - TJ Mokrá Hora 2:0

51e minuut.
Carbonaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lód, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engels rent richting de bal. Engels schiet op doel. Iavaroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Hrádek - TJ Mokrá Hora 2:1

54e minuut.
Ubaldo met een sublieme pass. Barcelona is nu in balbezit. Barcelona passt de bal in één keer door. Engels rent richting de bal. Engels schiet op doel. Iavaroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Choltkoš rent richting de bal. Ubaldo begaat een overtreding. Choltkoš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pap zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Visnyár krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Hrádek - TJ Mokrá Hora 3:1

69e minuut.
Pap verovert de bal door een tackle van achteren. Pap geeft de bal voor. Visnyár bereikt de bal nog maar net als eerste. Visnyár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Klungelig pakt Cioban de bal. Cioban geeft de bal voor. Gašparin is nu in balbezit. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Barcelona rent richting de bal. Pap onderschept slim de pass. Pap speelt de bal door. Visnyár bereikt de bal nog maar net als eerste. Visnyár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Gašparin verovert de bal door een tackle van achteren. Gašparin passt de bal in één keer door. Paolantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolantoni geeft een lange en hoge pass. Visnyár springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Hrádek 47%, TJ Mokrá Hora 53%.
Spartak Hrádek - TJ Mokrá Hora 3:1