Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pendraki Husaria London
moja Tactiek 5212 beta
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 44.8
solide Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Buelinckx heeft problemen om de bal te vangen. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Álvarez Casado de bal. Erskine rent richting de bal. Erskine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
González Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźma onderschept slim de pass. Kuźma passt de bal in één keer door. Erskine is nu in balbezit. Erskine haalt uit met een fantastische trap. Penoff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - Husaria London 1:0

8e minuut.
Łudzik met een snelle inworp. Baccianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccianti passt de bal met de wreef. Meschini is nu in balbezit. Meschini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Schwecherl passt de bal in één keer door. Meschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini draait met de bal, schiet en ... Annuiti probeert de bal aan de voet te houden. Duró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pendraki - Husaria London 1:1

31e minuut.
Kendir passt de bal zonder na te denken. Arvelo is nu in balbezit. Arvelo passt de bal zonder na te denken. Erskine heeft problemen om de bal te vangen. Erskine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Machura is nu in balbezit. Baccianti onderschept slim de pass. Baccianti speelt de bal door. Schwecherl rent richting de bal. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Álvarez Casado probeert de bal aan de voet te houden. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Casado begaat een overtreding. Álvarez Casado krijgt een gele kaart. Arvelo raakt geblesseerd tijdens het duel. Machura komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Penoff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - Husaria London 2:1

38e minuut.
Koclęga heeft problemen om de bal te vangen. Arvelo rent richting de bal. Álvarez Casado begaat een overtreding. Arvelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Machura neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Penoff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki 52%, Husaria London 48%.
FC Pendraki - Husaria London 2:1

51e minuut.
Baccianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccianti passt de bal met de wreef. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini verovert de bal door een tackle van achteren. Meschini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura geeft een lange en hoge pass. Daar is González Millán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvelo is nu in balbezit. Arvelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - Husaria London 3:1

61e minuut.
Kuźma verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźma passt de bal in één keer door. Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Erskine draait met de bal, schiet en ... Penoff probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Utku komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Koclęga onderschept slim de pass. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koclęga. Koclęga krijgt een gele kaart. Kuźma raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kuźma kan niet meer verder spelen. Şükür komt het veld opgelopen.

69e minuut.
González Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Utku onderschept slim de pass. Şükür bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükür geeft een lange en hoge pass. Erskine krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kendir is nu in balbezit. Kendir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łudzik de bal. Utku is nu in balbezit. Utku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kendir rent richting de bal. Şükür is nu in balbezit. Şükür speelt de bal door. Klungelig pakt Erskine de bal. Erskine haalt uit met een fantastische trap. Penoff bokst de bal weg.

88e minuut.
Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şükür. Szeja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şükür speelt de bal door. Szeja zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki 55%, Husaria London 45%.
FC Pendraki - Husaria London 3:1