Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paseadores Darkneloht
Atún Tactiek Djh 1.2
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 28.7
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Guarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet verovert de bal door een tackle van achteren. Rochet met een sublieme pass. Garrido rent richting de bal. Garrido draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Railef speelt de bal door. Klungelig pakt Kogut de bal. Guarda probeert naar een medespeler te passen. Leroy is nu in balbezit. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Flamenguista geeft een lange en hoge pass. Antúnez rent richting de bal. Antúnez geeft een lange en hoge pass. Garrido rent richting de bal. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Arrieta passt de bal in één keer door. Daar is Bolton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolton speelt de bal door. Garrido is nu in balbezit. Garrido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Guarda verovert de bal door een tackle van achteren. Guarda geeft een lange en hoge pass. Verlinden rent richting de bal. Kogut rent richting de bal. Kogut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Uriz rent richting de bal. Arismendi onderschept slim de pass. Arismendi met een sublieme pass. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta haalt uit met een fantastische trap. Cáceres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Flamenguista geeft een lange en hoge pass. Arrieta kopt de bal weg. Daar is Antúnez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrido rent richting de bal. Garrido draait met de bal, schiet en ... Cáceres bokst de bal weg.

40e minuut.
Leroy kopt de bal weg. Kogut controleert de bal met de borst. Śleszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śleszyński krijgt een gele kaart. Kogut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Railef komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paseadores 52%, Darkneloht 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paseadores - Darkneloht 0:0

51e minuut.
Verlinden rent richting de bal. Grzeszczak rent richting de bal. Verlinden verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Morel komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Burgos is nu in balbezit. Burgos geeft de bal voor. Arrieta rent richting de bal. Arrieta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Burgos is nu in balbezit. Burgos geeft een lange en hoge pass. Grzeszczak rent richting de bal. Verlinden verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Inworp. Gliszczyński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Morel is nu in balbezit. Verlinden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arismendi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arrieta kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paseadores 41%, Darkneloht 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paseadores - Darkneloht 0:0