Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sakartvelo U21 Danmark U21
9 Tactiek Danmark
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.3 gemiddelde waardering 47.6
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Klungelig pakt Lustü de bal. Dyhrberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ebralidze. Ebralidze krijgt een gele kaart. Dyhrberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dyhrberg wilt de vrije trap nemen. Pertia bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Fink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fink geeft een hoge lob. Arabidze is nu in balbezit. Heick onderschept slim de pass. Heick draait met de bal, schiet en ... Pertia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Daar is Engelbrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engelbrecht geeft een hoge lob. Ebralidze rent richting de bal. Heick verovert de bal door een tackle van achteren. Heick schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Danmark U21 0:1

34e minuut.
Dyhrberg met een sublieme pass. Lustü rent richting de bal. Lustü geeft de bal voor. Lauvring is nu in balbezit. Lauvring schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Buitenspel voor Lauvring. Goede buitenspelval van de verdediging. Khvadagiani komt het veld opgelopen. Kavtaradze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo U21 58%, Danmark U21 42%.
Sakartvelo U21 - Danmark U21 0:1

48e minuut.
Manjgaladze is nu in balbezit. Fink onderschept slim de pass. Fink geeft de bal voor. Heick is nu in balbezit. Heick draait met de bal, schiet en ... Pertia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Sadunishvili geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Holgersen maakt een afschuwelijke overtreding. Holgersen krijgt een gele kaart. Khvadagiani raakt geblesseerd tijdens het duel. Kohl komt het veld opgelopen. Rantzau komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kavtaradze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torbensen is nu in balbezit. Manjgaladze verovert de bal door een tackle van achteren. Manjgaladze geeft de bal voor. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sakartvelo U21 - Danmark U21 1:1

61e minuut.
Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khvadagiani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smidt komt het veld opgelopen. Anjaparidze kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kildentoft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Dyhrberg geeft een lange en hoge pass. Smidt heeft problemen om de bal te vangen. Turmanidze rent richting de bal. Smidt onderschept slim de pass. Smidt haalt uit met een fantastische trap. Pertia bokst de bal weg.

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pertia niet meer kan verder spelen. Durdiadze komt het veld opgelopen. Engelbrecht met de inworp. Kohl rent richting de bal. Kohl geeft een lange en hoge pass. Heick maakt een snoekduik en kopt de bal. Durdiadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Daar is Kohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohl passt de bal zonder na te denken. Engelbrecht speelt de bal door. Smidt rent richting de bal. Smidt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Heick onderschept slim de pass. Heick passt de bal in één keer door. Smidt is nu in balbezit. Smidt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Danmark U21 1:2

89e minuut.
Kohl passt de bal met de wreef. Daar is Dyhrberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyhrberg probeert naar een medespeler te passen. Heick bereikt de bal nog maar net als eerste. Heick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Danmark U21 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo U21 60%, Danmark U21 40%.
Sakartvelo U21 - Danmark U21 1:3