Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-16 16:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Īrān U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Īrān U21 Panamá U21
5-3-2 Tactiek PIMBA 3.0
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 46.8
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen good


13e minuut.
Baloy is nu in balbezit. Moullai onderschept slim de pass. Moullai probeert naar een medespeler te passen. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Wamish passt de bal in één keer door. Moullai rent richting de bal. Moullai passt de bal zonder na te denken. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish haalt uit met een fantastische trap. Betancourt bokst de bal weg.

23e minuut.
Inworp. Pascual met een snelle inworp. Mumtazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón onderschept slim de pass. Gordón draait met de bal, schiet en ... Jayhoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual passt de bal zonder na te denken. Gordón rent richting de bal. Gordón haalt uit met een fantastische trap. Jayhoon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Panamá U21 0:1

35e minuut.
Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual passt de bal zonder na te denken. Gordón is nu in balbezit. Gordón draait met de bal, schiet en ... Jayhoon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Panamá U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 55%, Panamá U21 45%.
Īrān U21 - Panamá U21 0:2

46e minuut.
Araúz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Levi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pashazadeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashazadeh geeft een hoge lob. Inworp. Baloy met een snelle inworp. Pascual geeft de bal voor. Jayhoon bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pascual geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Levi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Araúz onderschept slim de pass. Araúz geeft de bal voor. Mechergui rent richting de bal. Levi verovert de bal door een tackle van achteren. Levi haalt uit met een fantastische trap. Jayhoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuñón rent richting de bal. Tuñón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Panamá U21 0:3

83e minuut.
Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón met een sublieme pass. Pascual speelt de bal door. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schiet op doel. Jayhoon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 59%, Panamá U21 41%.
Īrān U21 - Panamá U21 0:3