Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as-Saʻūdiyya U21 Singapore U21
Dunamis =) Tactiek DEF3
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
35.8 gemiddelde waardering 35.3
average Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen average


3e minuut.
Neo rent richting de bal. Neo passt de bal zonder na te denken. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How draait met de bal, schiet en ... Amr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Singapore U21 0:1

13e minuut.
Tonati probeert naar een medespeler te passen. Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri onderschept slim de pass. Khayri draait met de bal, schiet en ... See maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

17e minuut.
Leo passt de bal in één keer door. Neo rent richting de bal. Neo passt de bal zonder na te denken. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Singapore U21 0:2

20e minuut.
Tonati onderschept slim de pass. Nur heeft problemen om de bal te vangen. Leo geeft de bal voor. Au is nu in balbezit. Au haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Au bereikt de bal nog maar net als eerste. Au geeft de bal voor. Attayer kan de bal niet met de borst controleren. How rent richting de bal. How schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tan verovert de bal door een tackle van achteren. Tan geeft een lange en hoge pass. Cheng kopt de bal weg. Klungelig pakt How de bal. How draait met de bal, schiet en ... Amr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 60%, Singapore U21 40%.
as-Saʻūdiyya U21 - Singapore U21 0:2

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Asstha komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Neo kopt de bal weg. Klungelig pakt Attayer de bal. How rent richting de bal. How schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Singapore U21 0:3

87e minuut.
Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usmi geeft een hoge lob. Inworp. Cheng met een snelle inworp. How geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Amr bokst de bal weg.

88e minuut.
Daar is Nandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khayri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 52%, Singapore U21 48%.
as-Saʻūdiyya U21 - Singapore U21 0:3