Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-14 19:37
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Pterodaktyl Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Niszczyciele FC SZMACIOKI RYBNIK
moja Tactiek OFE
46% Balbezit 54%
92% Spel op eigen helft 8%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 35
good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen weak


1e minuut.
Baixenc met een snelle inworp. Daar is Negoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu met een sublieme pass. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina schiet op doel. Franklin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:1

3e minuut.
Baixenc met een sublieme pass. Dwulicy is nu in balbezit. Dwulicy passt de bal met de wreef. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina haalt uit met een fantastische trap. Franklin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Franklin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:2

5e minuut.
Negoiu met een sublieme pass. Pereira is nu in balbezit. Pereira speelt de bal door. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Pereira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Floin komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Bacot met een sublieme pass. Daar is Słonina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ... Franklin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:3

9e minuut.
Baixenc met een snelle inworp. Negoiu met een sublieme pass. Bacot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacot haalt uit met een fantastische trap. Franklin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:4

10e minuut.
Kwiczy passt de bal met de wreef. Baixenc speelt de bal door. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina schiet op doel. Franklin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:5

13e minuut.
Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Negoiu passt de bal zonder na te denken. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Inworp. Baixenc met een snelle inworp. Negoiu speelt de bal door. Słonina rent richting de bal. Słonina probeert naar een medespeler te passen. Franklin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Vidaurreta geeft een hoge lob. Floin rent richting de bal. Floin passt de bal in één keer door. Daar is Słonina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słonina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:6

20e minuut.
Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu passt de bal met de wreef. Dwulicy met een sublieme pass. Słonina rent richting de bal. Słonina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Baixenc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu geeft een lange en hoge pass. Słonina heeft problemen om de bal te vangen. Słonina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:7

24e minuut.
Baixenc rent richting de bal. Baixenc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Słonina de bal. Słonina draait met de bal, schiet en ... Franklin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:8

26e minuut.
Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bacot de bal. Negoiu speelt de bal door. Słonina is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baixenc met een snelle inworp. Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:9

32e minuut.
Baixenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixenc met een sublieme pass. Negoiu speelt de bal door. Słonina rent richting de bal. Słonina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Słonina rent richting de bal. Słonina schiet op doel. Franklin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bacot is nu in balbezit. Bacot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dwulicy is nu in balbezit. Kwiczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dwulicy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dwulicy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Słonina springt en kopt de bal. Franklin bokst de bal weg. Słonina probeert de bal met de borst te controleren. Słonina haalt uit met een fantastische trap. Franklin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Słonina met een sublieme pass. Chaviano is nu in balbezit. Chaviano speelt de bal door. Daar is Baixenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baixenc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:10

44e minuut.
Baixenc met een snelle inworp. Negoiu speelt de bal door. Słonina is nu in balbezit. Słonina schiet op doel. Franklin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 93%, FC SZMACIOKI RYBNIK 7%.
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:10

46e minuut.
Słonina speelt de bal door. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Słonina rent richting de bal. Słonina haalt uit met een fantastische trap. Franklin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Portmann probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Floin neemt de hoekschop. Klungelig pakt Negoiu de bal. Negoiu schiet op doel. Franklin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Floin is nu in balbezit. Floin draait met de bal, schiet en ... Franklin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Baixenc met een snelle inworp. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu speelt de bal door. Słonina is nu in balbezit. Słonina schiet op doel. Franklin bokst de bal weg. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bacot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacot met een sublieme pass. Daar is Słonina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Floin bereikt de bal nog maar net als eerste. Floin passt de bal met de wreef. Słonina rent richting de bal. Słonina haalt uit met een fantastische trap. Franklin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dwulicy speelt de bal door. Cişmaşu is nu in balbezit. Negoiu is nu in balbezit. Byshovets onderschept slim de pass. Byshovets schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:10

60e minuut.
Słonina rent richting de bal. Słonina probeert naar een medespeler te passen. Baixenc rent richting de bal. Baixenc schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:11

65e minuut.
Negoiu speelt de bal door. Daar is Bacot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacot speelt de bal door. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:12

69e minuut.
Negoiu controleert de bal met de borst. Baixenc met een sublieme pass. Klungelig pakt Słonina de bal. Słonina draait met de bal, schiet en ... Franklin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:13

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Floin met een snelle inworp. Bacot is nu in balbezit. Bacot passt de bal zonder na te denken. Słonina rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:14

76e minuut.
Floin met de inworp. Bacot met een sublieme pass. Słonina is nu in balbezit. Słonina schiet op doel. Franklin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:15

78e minuut.
Franklin met een sublieme pass. Inworp. Floin met een snelle inworp. Bacot rent richting de bal. Bacot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Floin met de inworp. Bacot speelt de bal door. Słonina is nu in balbezit. Słonina haalt uit met een fantastische trap. Franklin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:16

89e minuut.
Floin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bacot speelt de bal door. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:17

90e minuut.
Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu met een sublieme pass. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina draait met de bal, schiet en ... Franklin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 91%, FC SZMACIOKI RYBNIK 9%.
Niszczyciele - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:18