Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Start Guys Plz!
This is Tactiek 532 Test
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 31.7
zeer goed Schieten zwak
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Kralevski probeert naar een medespeler te passen. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodopija rent richting de bal. Bimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Bimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodopija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski met een sublieme pass. Strzyga is nu in balbezit. Strzyga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lagerwaard is nu in balbezit. Dimitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrescu geeft een hoge lob. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó draait met de bal, schiet en ... Kamieniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kralevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strzyga geeft de bal voor. Cunliffe heeft problemen om de bal te vangen. Cunliffe schiet op doel. Kamieniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dimitrescu speelt de bal door. Strzyga heeft problemen om de bal te vangen. Strzyga probeert naar een medespeler te passen. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Guys Plz! 1:0

23e minuut.
Bimbó is nu in balbezit. Dalli Cardillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bimbó raakt geblesseerd tijdens het duel. Strzyga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cunliffe maakt een snoekduik en kopt de bal. Kamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bimbó rent richting de bal. Bimbó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Guys Plz! 2:0

26e minuut.
Caio da Rocha met een harde bal richting middenveld. Vrabie rent richting de bal. Strzyga geeft een lange en hoge pass. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó schiet op doel. Kamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cunliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Cunliffe is nu in balbezit. Cunliffe geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vodopija de bal onder controle te krijgen. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Guys Plz! 3:0

41e minuut.
Strzyga geeft een lange en hoge pass. Andreescu heeft problemen om de bal te vangen. Cunliffe is nu in balbezit. Cunliffe schiet op doel. Kamieniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Guys Plz! 4:0

42e minuut.
Cunliffe speelt de bal door. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu probeert naar een medespeler te passen. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Start 35%, Guys Plz! 65%.
FC Start - Guys Plz! 4:0

46e minuut.
Ossa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dimitrescu geeft een lange en hoge pass. Cunliffe is nu in balbezit. Andreescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andreescu krijgt een gele kaart. Cunliffe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strzyga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cunliffe krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Strzyga speelt de bal door. Vrabie heeft problemen om de bal te vangen. Vrabie geeft een hoge lob. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vrabie verovert de bal door een tackle van achteren. Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyga speelt de bal door. Dimitrescu rent richting de bal. Dimitrescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kralevski met een snelle inworp. Strzyga rent richting de bal. Strzyga speelt de bal door. Dimitrescu rent richting de bal. Dimitrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Guys Plz! 5:0

54e minuut.
Strzyga probeert naar een medespeler te passen. Cunliffe heeft problemen om de bal te vangen. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe onderschept slim de pass. Cunliffe schiet op doel. Kamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Strzyga met een sublieme pass. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu geeft een lange en hoge pass. Bimbó rent richting de bal. Bimbó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dimitrescu is nu in balbezit. Dimitrescu probeert naar een medespeler te passen. Kralevski probeert naar een medespeler te passen. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dimitrescu probeert naar een medespeler te passen. Strzyga probeert de bal met de borst te controleren. Caio da Rocha rent richting de bal. Strzyga verovert de bal door een tackle van achteren. Strzyga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Guys Plz! 6:0

71e minuut.
Vrabie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Confettura komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dimitrescu rent richting de bal. Dimitrescu passt de bal met de wreef. Caio da Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe onderschept slim de pass. Cunliffe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Guys Plz! 7:0

79e minuut.
Confettura is nu in balbezit. Joachimowicz onderschept slim de pass. Joachimowicz passt de bal zonder na te denken. Sołdecki rent richting de bal. Sołdecki schiet op doel. Ossa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Dimitrescu met een sublieme pass. Cunliffe heeft problemen om de bal te vangen. Cunliffe met een sublieme pass. Bimbó rent richting de bal. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Confettura geeft de bal voor. Daar is Vodopija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bimbó rent richting de bal. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. Kamieniecki bokst de bal weg.

88e minuut.
Confettura met een sublieme pass. Kralevski rent richting de bal. Kralevski geeft een hoge lob. Strzyga is nu in balbezit. Strzyga draait met de bal, schiet en ... Kamieniecki bokst de bal weg. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimitrescu geeft een lange en hoge pass. Strzyga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Guys Plz! 8:0

89e minuut.
Cunliffe geeft een hoge lob. Bimbó rent richting de bal. Strzyga rent richting de bal. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó draait met de bal, schiet en ... Kamieniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kralevski is nu in balbezit. Kralevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Guys Plz! 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Start 44%, Guys Plz! 56%.
FC Start - Guys Plz! 9:0