Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eesti U21 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Eesti U21 Scotland U21
Česko Tactiek N_5212_GRU
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 56.9
good Schieten solid
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Kuuse passt de bal in één keer door. Peetson met een sublieme pass. Rebane speelt de bal door. Daar is Ingermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebane geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Murumaa rent richting de bal. Murumaa geeft de bal voor. Inworp. Sloan met een snelle inworp. Douglas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Murumaa geeft een lange en hoge pass. Sloan kopt de bal weg. Peetson bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir verovert de bal door een tackle van achteren. Keir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ingermann passt de bal zonder na te denken. MacKintosh rent richting de bal. Vilgats onderschept slim de pass. Vilgats schiet op doel. Huntly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Scotland U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 46%, Scotland U21 54%.
Eesti U21 - Scotland U21 1:0

46e minuut.
Galbraith komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Rebane passt de bal in één keer door. Daar is Ingermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingermann passt de bal met de wreef. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Inworp. Lass komt het veld opgelopen. Tauram komt het veld opgelopen. Makaryan komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Buitenspel voor Howie. Goede buitenspelval van de verdediging. Irons komt het veld opgelopen. MacAulay komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Peetson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAulay is nu in balbezit. MacAulay met een sublieme pass. Howie is nu in balbezit. Howie schiet op doel. Pingin bokst de bal weg.

83e minuut.
MacAulay passt de bal zonder na te denken. Irons rent richting de bal. Irons passt de bal zonder na te denken. Keir is nu in balbezit. Keir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Subi met een sublieme pass. Jurkson speelt de bal door. Kuuse is nu in balbezit. Kuuse haalt uit met een fantastische trap. Huntly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Scotland U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 46%, Scotland U21 54%.
Eesti U21 - Scotland U21 2:0