Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malaysia U21 Lëtzebuerg U21
Martinoo 532 Tactiek Lux532v2
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.1 gemiddelde waardering 39.8
good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Leonard verovert de bal door een tackle van achteren. Leonard passt de bal zonder na te denken. Centrone bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussaini onderschept slim de pass. bin Hussaini draait met de bal, schiet en ... Kinnen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Alias geeft een lange en hoge pass. Daar is Friob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hussaini rent richting de bal. bin Hussaini schiet op doel. Kinnen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Lëtzebuerg U21 1:0

25e minuut.
Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alias geeft een lange en hoge pass. Vignaud rent richting de bal. bin Abdul Hamid onderschept slim de pass. bin Abdul Hamid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Baharuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Baharuddin geeft de bal voor. Centrone is nu in balbezit. bin Abdul Hamid onderschept slim de pass. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap. Kinnen bokst de bal weg.

38e minuut.
Hoscheid kan de bal niet met de borst controleren. bin Hussaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoscheid begaat een overtreding. Hoscheid krijgt een gele kaart. bin Hussaini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Ramli met een snel genomen vrije trap. bin Abdul Hamid maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
bin Abdul Hamid passt de bal zonder na te denken. bin Ramli met een sublieme pass. Vignaud is nu in balbezit. bin Hussaini onderschept slim de pass. bin Hussaini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia U21 38%, Lëtzebuerg U21 62%.
Malaysia U21 - Lëtzebuerg U21 1:0

52e minuut.
Friob is nu in balbezit. Friob geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Yassin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard draait met de bal, schiet en ... bin Mahamadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Ashaari komt het veld opgelopen. Ishak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Saad passt de bal zonder na te denken. bin Ashaari is nu in balbezit. bin Ashaari geeft de bal voor. Ishak heeft problemen om de bal te vangen. Ishak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
bin Ramli passt de bal zonder na te denken. bin Ashaari rent richting de bal. bin Ashaari passt de bal met de wreef. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Lëtzebuerg U21 2:0

79e minuut.
bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli geeft een lange en hoge pass. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ... Kinnen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Lëtzebuerg U21 3:0

86e minuut.
Doeltrap. bin Abdul Ghani komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Vignaud passt de bal met de wreef. bin Ashaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ashaari passt de bal zonder na te denken. bin Ramli bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramli geeft een lange en hoge pass. Kinnen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia U21 45%, Lëtzebuerg U21 55%.
Malaysia U21 - Lëtzebuerg U21 3:0