Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Österreich U21 Norge U21
viking Tactiek BjoerkII
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
50.4 gemiddelde waardering 49.9
solid Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Kjeldsberg probeert naar een medespeler te passen. Grønlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønlund passt de bal in één keer door. Nordvik rent richting de bal. Nordvik schiet op doel. Gottesmacher bokst de bal weg.

18e minuut.
Erler is nu in balbezit. Erler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grønlund met de inworp. Kildal geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Eid verovert de bal door een tackle van achteren. Silbereisen verovert de bal door een tackle van achteren. Silbereisen geeft een hoge lob. Leddig rent richting de bal. Leddig draait met de bal, schiet en ... Storsveen bokst de bal weg.

27e minuut.
Silbereisen speelt de bal door. Schabe is nu in balbezit. Schabe passt de bal zonder na te denken. Nordvik is nu in balbezit. Nordvik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Trengereid is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kildal met de inworp. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 54%, Norge U21 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Österreich U21 - Norge U21 0:0

46e minuut.
Rekdal komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Dehnstein komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Eberharter passt de bal in één keer door. Schabe is nu in balbezit. Schabe haalt uit met een fantastische trap. Dehnstein springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Norge U21 1:0

55e minuut.
Gallen geeft de bal voor. Eid heeft problemen om de bal te vangen. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Storsveen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Buitenspel voor Trengereid. Goede buitenspelval van de verdediging. Heitzinger komt het veld opgelopen. Silbereisen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Bjørk komt het veld opgelopen. Ledig komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heitzinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallen rent richting de bal. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel. Storsveen bokst de bal weg.

77e minuut.
Eid onderschept slim de pass. Eid geeft de bal voor. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Gottesmacher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Österreich U21 - Norge U21 1:1

77e minuut.
Liland komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kvistad passt de bal met de wreef. Kjeldsberg rent richting de bal. Kjeldsberg speelt de bal door. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal draait met de bal, schiet en ... Gottesmacher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grønlund zal de hoekschop nemen. Bjørk springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weißenfeldt is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 53%, Norge U21 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Österreich U21 - Norge U21 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Ledig geeft een lange en hoge pass. Liland kopt de bal weg. Weißenfeldt is nu in balbezit. Bjørk onderschept slim de pass. Bjørk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

96e minuut.
Silbereisen rent richting de bal. Silbereisen geeft een hoge lob. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel. Storsveen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Norge U21 2:1

101e minuut.
Liland geeft de bal voor. Erler heeft problemen om de bal te vangen. Ettl is nu in balbezit. Rekdal onderschept slim de pass. Rekdal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 70%, Norge U21 30%.
Österreich U21 - Norge U21 2:1

106e minuut.
Rekdal verovert de bal door een tackle van achteren. Rekdal passt de bal in één keer door. Bjørk rent richting de bal. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Gottesmacher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

107e minuut.
Thorsø heeft problemen om de bal te vangen. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulvin. Ulvin krijgt een gele kaart.

120e minuut.
Gallen passt de bal zonder na te denken. Heitzinger heeft problemen om de bal te vangen. Heitzinger geeft een hoge lob. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Norge U21 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 25%, Norge U21 75%.
Österreich U21 - Norge U21 3:1