Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ireland U21 Paraguay U21
5-2-3-S Tactiek Fenix!
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 45.2
weak Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Lovera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno passt de bal zonder na te denken. Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno passt de bal zonder na te denken. Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera geeft een lange en hoge pass. Marín springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Woods maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López schiet op doel. Woods werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - Paraguay U21 0:1

6e minuut.
Colgan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villagra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Acuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masi rent richting de bal. Cousins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masi raakt geblesseerd tijdens het duel. Villagra wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Masi met een sublieme pass. Moreno geeft een hoge lob. López heeft problemen om de bal te vangen. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dunne heeft problemen om de bal te vangen. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra passt de bal in één keer door. Marín rent richting de bal. Marín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Villagra is nu in balbezit. Villagra met een sublieme pass. Masi probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. López geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Moreno geeft een lange en hoge pass. López kopt de bal weg. McIntyre probeert de bal aan de voet te houden. Marín rent richting de bal. Marín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Villagra met een snelle inworp. Masi probeert naar een medespeler te passen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - Paraguay U21 0:2

38e minuut.
Comeford kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lovera de bal onder controle te krijgen. Masi rent richting de bal. Masi geeft een lange en hoge pass. López springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lovera geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Woods met een harde bal richting middenveld. Villagra is nu in balbezit. Villagra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland U21 72%, Paraguay U21 28%.
Ireland U21 - Paraguay U21 0:2

46e minuut.
Areco komt het veld opgelopen. Yeats komt het veld opgelopen. Godoy komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Miño speelt de bal door. Areco probeert naar een medespeler te passen. Masi probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - Paraguay U21 0:3

65e minuut.
Lovera probeert naar een medespeler te passen. Marín rent richting de bal. Yeats is nu in balbezit. Marín is nu in balbezit. Marín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Samaniego komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Cousins heeft problemen om de bal te vangen. Marín is nu in balbezit. Masi speelt de bal door. Areco rent richting de bal. Areco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Woods trapt de bal weg. Acuña kopt de bal weg. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Marín is nu in balbezit. Marín schiet op doel. Kelly probeert de bal aan de voet te houden. Godoy rent richting de bal. Godoy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lovera verovert de bal door een tackle van achteren. Lovera speelt de bal door. Kelly is nu in balbezit. López onderschept slim de pass. Areco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland U21 74%, Paraguay U21 26%.
Ireland U21 - Paraguay U21 0:3