Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sénégal U21 Ghana U21
Kazuya LIONS Tactiek Dictator
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 35.1
good Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


16e minuut.
Husein is nu in balbezit. Husein passt de bal met de wreef. Doucouré speelt de bal door. Sankaré is nu in balbezit. Sankaré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gueze geeft een hoge lob. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky speelt de bal door. Sankaré is nu in balbezit. Sankaré schiet op doel. Paakuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Klungelig pakt Moussa Faye de bal. Dogo-Moro rent richting de bal. Kane Sy is nu in balbezit. Dogo-Moro verovert de bal door een tackle van achteren. Dogo-Moro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Papa Diane onderschept slim de pass. Papa Diane geeft een hoge lob. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 39%, Ghana U21 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sénégal U21 - Ghana U21 0:0

46e minuut.
Sene-Absa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieng passt de bal met de wreef. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky schiet op doel. Paakuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Ghana U21 1:0

54e minuut.
Papa Diane geeft de bal voor. Doucouré bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucouré passt de bal zonder na te denken. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dieng verovert de bal door een tackle van achteren. Dieng passt de bal in één keer door. Moussa Faye met een sublieme pass. Sankaré is nu in balbezit. Sankaré schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Ghana U21 2:0

61e minuut.
Dogo-Moro met een sublieme pass. Daar is Sarfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbo probeert naar een medespeler te passen. Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaré draait met de bal, schiet en ... Paakuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Dieng geeft de bal voor. Klungelig pakt Sankaré de bal. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. Paakuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Ghana U21 3:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yerenkyi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Dogo-Moro kan de bal niet met de borst controleren. Sene-Absa verovert de bal door een tackle van achteren. Sene-Absa probeert naar een medespeler te passen. Sankaré rent richting de bal. Sankaré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussa Faye is nu in balbezit. Moussa Faye passt de bal in één keer door. Sankaré is nu in balbezit. Sankaré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 39%, Ghana U21 61%.
Sénégal U21 - Ghana U21 3:0