Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ukraina U21 Misr U21
V3 Tactiek Clauditza 2
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 40.1
solid Schieten average
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


11e minuut.
Barakat rent richting de bal. Barakat geeft de bal voor. Tartiek kopt de bal weg. Abdul-Halim rent richting de bal. Abdul-Halim geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Doeltrap. Tartiek trapt de bal weg. Pidchenko kopt de bal weg. Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizetko schiet op doel. Abd El-Hafez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mikhailiv onderschept slim de pass. Mikhailiv speelt de bal door. Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev is nu in balbezit. Khistev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Misr U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 41%, Misr U21 59%.
Ukraina U21 - Misr U21 1:0

52e minuut.
Mikhailiv rent richting de bal. Mikhailiv geeft een lange en hoge pass. Szemietiew kan de bal niet met de borst controleren. Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizetko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Inworp. Rezk komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Barannikov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Medhat verovert de bal door een tackle van achteren. Medhat speelt de bal door. Najjar geeft een hoge lob. Rezk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 44%, Misr U21 56%.
Ukraina U21 - Misr U21 1:0