Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra U21 Hong Kong U21
Iras-Repr2 Tactiek HG 532
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 41.3
solid Schieten good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Wai Lim geeft een lange en hoge pass. Tutusaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutusaus geeft een lange en hoge pass. Sererols bereikt de bal nog maar net als eerste. Sererols draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Hiu Fai trapt de bal weg van het doel. Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong met een sublieme pass. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Masoliver kopt de bal weg. Daar is Ngo Hin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fouguet is nu in balbezit. Fouguet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Hong Kong U21 1:0

19e minuut.
Wing Yee probeert naar een medespeler te passen. Fouguet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngo Hin. Ngo Hin krijgt een gele kaart.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ming Leong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baixenc rent richting de bal. To Kwan verovert de bal door een tackle van achteren. To Kwan geeft een lange en hoge pass. Fillet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Hiu Fai met een sublieme pass. Soyez kopt de bal weg. Shing Kit is nu in balbezit. Sererols rent richting de bal. Sererols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Hong Kong U21 2:0

36e minuut.
Sererols is nu in balbezit. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouguet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ming Leong roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ming Leong kan niet meer verder spelen. Jinghuang komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Fouguet speelt de bal door. Baixenc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jinghuang. Jinghuang krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Puig geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jinghuang met de inworp. To Kwan is nu in balbezit. To Kwan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sererols kopt de bal weg. Masoliver probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. To Kwan rent richting de bal. To Kwan speelt de bal door. Kwok On probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra U21 55%, Hong Kong U21 45%.
Andorra U21 - Hong Kong U21 2:0

52e minuut.
Klungelig pakt Baixenc de bal. Baixenc met een sublieme pass. Sererols is nu in balbezit. Sererols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Hong Kong U21 3:0

69e minuut.
Cabanne probeert naar een medespeler te passen. Soyez bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyez geeft een hoge lob. Masoliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoliver schiet op doel. Hiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ngo Hin probeert naar een medespeler te passen. Gómez met een sublieme pass. Masoliver rent richting de bal. Masoliver haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Yunlong is nu in balbezit. Baixenc verovert de bal door een tackle van achteren. Baixenc passt de bal met de wreef. Sererols is nu in balbezit. Sererols draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra U21 46%, Hong Kong U21 54%.
Andorra U21 - Hong Kong U21 3:0