Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Singapore U21 Nippon U21
DEF3 Tactiek NIPPON
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 39.3
adequate Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen weak


7e minuut.
Ienaga passt de bal met de wreef. Sakurai rent richting de bal. Sakurai geeft een lange en hoge pass. Kurihara is nu in balbezit. Kurihara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Miyoshi kopt de bal weg. Daar is Sakurai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakurai speelt de bal door. Kurihara rent richting de bal. Kurihara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kawanabe probeert naar een medespeler te passen. Miyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi met een sublieme pass. Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara haalt uit met een fantastische trap. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Venugopal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sakurai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurihara kan de bal niet met de borst controleren. Kurihara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Sakurai met een snelle inworp. Kawanabe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurihara de bal. Kurihara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore U21 52%, Nippon U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Singapore U21 - Nippon U21 0:0

50e minuut.
Furukawa rent richting de bal. Furukawa geeft de bal voor. Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara draait met de bal, schiet en ... See maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore U21 - Nippon U21 0:1

52e minuut.
Nandi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furukawa met een snelle inworp. Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Au bereikt de bal nog maar net als eerste. Au passt de bal met de wreef. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How draait met de bal, schiet en ... Morita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Singapore U21 - Nippon U21 1:1

71e minuut.
Au controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Asstha komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Shiota is nu in balbezit. Au verovert de bal door een tackle van achteren. Hosogai is nu in balbezit. Au onderschept slim de pass. Au haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore U21 - Nippon U21 2:1

79e minuut.
Kawanabe rent richting de bal. Leo verovert de bal door een tackle van achteren. Leo geeft een hoge lob. Au bereikt de bal nog maar net als eerste. Au haalt uit met een fantastische trap. Morita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Leo rent richting de bal. Leo speelt de bal door. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How schiet op doel. Morita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore U21 - Nippon U21 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore U21 37%, Nippon U21 63%.
Singapore U21 - Nippon U21 3:1