Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa U21 Ísland U21
farewell Tactiek anat 2
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.1 gemiddelde waardering 40.6
solid Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Chansa passt de bal met de wreef. Nyama is nu in balbezit. Nyama passt de bal met de wreef. Chansa is nu in balbezit. Chansa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Ísland U21 1:0

22e minuut.
Nyama rent richting de bal. Nyama probeert naar een medespeler te passen. Chansa is nu in balbezit. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Hlynsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Ísland U21 2:0

25e minuut.
Elísson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elísson passt de bal in één keer door. Edvínsson rent richting de bal. Edvínsson geeft een lange en hoge pass. Snorrason maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Schiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingimundsson maakt een afschuwelijke overtreding. Schiller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mdledle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. Hlynsson bokst de bal weg.

42e minuut.
Elísson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elísson geeft een hoge lob. Schumana rent richting de bal. Bjarkason onderschept slim de pass. Bjarkason draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Sumarliðason de bal. Mdledle is nu in balbezit. Sumarliðason schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mdledle roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mdledle kan niet meer verder spelen. Nteo komt het veld opgelopen. Nteo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Matamela kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stefánsson de bal onder controle te krijgen. Ingileifsson speelt de bal door. Chansa rent richting de bal. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Ísland U21 3:0

45e minuut.
Elísson met een sublieme pass. Sumarliðason heeft problemen om de bal te vangen. Sumarliðason geeft de bal voor. Bjarkason rent richting de bal. Bjarkason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 26%, Ísland U21 74%.
South Africa U21 - Ísland U21 3:0

46e minuut.
Eyþórsson komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Schumana is nu in balbezit. Sumarliðason onderschept slim de pass. Sumarliðason passt de bal zonder na te denken. Bjarkason is nu in balbezit. Bjarkason haalt uit met een fantastische trap. Mbele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Nyama passt de bal zonder na te denken. Matamela rent richting de bal. Eyþórsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eyþórsson krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Schiller rent richting de bal. Schiller geeft de bal voor. Daar is Ingileifsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Schiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingimundsson begaat een overtreding. Schiller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bjarkason komt het veld opgelopen. Hjálmarsson komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Flosason maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chikoya kopt de bal weg. Nteo geeft een hoge lob. Chansa is nu in balbezit. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Elísson kopt de bal weg. Schumana rent richting de bal. Schumana geeft een hoge lob. Nyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyama geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 28%, Ísland U21 72%.
South Africa U21 - Ísland U21 3:0