Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Srbija U21 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Srbija U21 Scotland U21
5-3-2 w Tactiek N_5212_GRU
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 9
54.6 gemiddelde waardering 55.9
solide Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Daar is Pekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keir rent richting de bal. Pekić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pekić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Irons rent richting de bal. Butković is nu in balbezit. Butković passt de bal zonder na te denken. Pavlica is nu in balbezit. Pavlica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe geeft de bal voor. MacVanish kopt de bal weg. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butković passt de bal met de wreef. Pavlica rent richting de bal. Graham schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Graham is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pavlica raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Cemović geeft een hoge lob. Langhe geeft een lange en hoge pass. MacInally kopt de bal weg. Klungelig pakt Keir de bal. Keir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tutorić geeft een lange en hoge pass. Pavlica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacMurray. MacMurray krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Langhe geeft de bal voor. Baljak kopt de bal weg. Keir rent richting de bal. Keir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Scotland U21 0:1

42e minuut.
Inworp. MacVanish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Douglas rent richting de bal. Douglas passt de bal in één keer door. MacVanish geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. Keir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Scotland U21 0:2

45e minuut.
Doeltrap. Pavlović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 40%, Scotland U21 60%.
Srbija U21 - Scotland U21 0:2

46e minuut.
MacMaster komt het veld opgelopen. Howie komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Irons geeft de bal voor. Howie kopt de bal weg. Daar is Keir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keir haalt uit met een fantastische trap. Belodedić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Scotland U21 0:3

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Keir stond buitenspel. Sloan komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zaninović komt het veld opgelopen. Kantar komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Budisavljević rent richting de bal. Budisavljević speelt de bal door. Keir rent richting de bal. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Douglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douglas passt de bal in één keer door. Howie rent richting de bal. Howie schiet op doel. Pavlović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belodedić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 48%, Scotland U21 52%.
Srbija U21 - Scotland U21 0:3