Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sénégal U21 Kazakhstán U21
Kazuya LIONS Tactiek Senegal4-2-2-2
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 39.6
good Schieten average
average Passen average
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Daar is Tusyubov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieng met een sublieme pass. Dosmanbetov geeft een hoge lob. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Boissy bokst de bal weg.

22e minuut.
Tanou geeft de bal voor. Inworp. Sapanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doucouré is nu in balbezit. Doucouré passt de bal zonder na te denken. Ulyanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky onderschept slim de pass. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 56%, Kazakhstán U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sénégal U21 - Kazakhstán U21 0:0

46e minuut.
Sokolov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Byakov passt de bal in één keer door. Tusyubov rent richting de bal. Tusyubov passt de bal in één keer door. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tusyubov met een sublieme pass. Byakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Byakov passt de bal met de wreef. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doucouré met een snelle inworp. Tanou probeert de bal met de borst te controleren. Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sene-Absa is nu in balbezit. Sene-Absa probeert naar een medespeler te passen. Dieng speelt de bal door. Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 56%, Kazakhstán U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sénégal U21 - Kazakhstán U21 0:0