Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-30 16:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Īrān U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Īrān U21 Norge U21
5-3-2 Tactiek VamosPorAlla2
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
40.5 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen solid


17e minuut.
Kildal onderschept slim de pass. Kildal geeft een hoge lob. Pashazadeh kan de bal niet met de borst controleren. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Trengereid probeert naar een medespeler te passen. Pashazadeh is nu in balbezit. Pashazadeh speelt de bal door. Kildal is nu in balbezit. Kildal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Orvik onderschept slim de pass. Orvik passt de bal zonder na te denken. Kildal probeert naar een medespeler te passen. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa geeft een lange en hoge pass. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet haalt uit met een fantastische trap. Storsveen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Norge U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 63%, Norge U21 37%.
Īrān U21 - Norge U21 1:0

46e minuut.
Sørby komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kildal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Liland komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Moullai geeft een hoge lob. Eid heeft problemen om de bal te vangen. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Kvistad verovert de bal door een tackle van achteren. Thabet geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Storsveen de bal onder controle te krijgen. Wamish rent richting de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Shahriar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trengereid met een snelle inworp. Liland is nu in balbezit. Liland geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Thorsø bereikt de bal nog maar net als eerste. Moullai onderschept slim de pass. Moullai geeft de bal voor. Thabet rent richting de bal. Thabet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bjørk stond buitenspel. Nordvik komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik speelt de bal door. Mumtazi is nu in balbezit. Sørby verovert de bal door een tackle van achteren. Sørby haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 49%, Norge U21 51%.
Īrān U21 - Norge U21 1:0