Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-30 21:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ireland U21 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Ireland U21 Bolivia U21
klubowa Tactiek NLS1
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 47.2
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Kelly geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereyra met een snelle inworp. Lora geeft een hoge lob. Nuñez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Woods bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Lora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lora speelt de bal door. Pereyra met een sublieme pass. Kolher rent richting de bal. Kolher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gamarra onderschept slim de pass. Waters rent richting de bal. Gamarra begaat een overtreding. Waters roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Waters kan niet meer verder spelen. MacConachie komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Inworp. De Khros komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Pereyra geeft een hoge lob. Nuñez kopt de bal weg. Daar is Cousins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Durquet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
MacConachie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConachie probeert naar een medespeler te passen. Cahill rent richting de bal. Cahill draait met de bal, schiet en ... Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - Bolivia U21 1:0

44e minuut.
Nuñez met een sublieme pass. Comeford probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colgan de bal. Durquet verovert de bal door een tackle van achteren. Durquet schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ireland U21 - Bolivia U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland U21 62%, Bolivia U21 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ireland U21 - Bolivia U21 1:1

48e minuut.
Gamarra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nuñez kopt de bal weg. Cousins heeft problemen om de bal te vangen. Durquet is nu in balbezit. Durquet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pereyra geeft een lange en hoge pass. Nuñez kopt de bal weg. Daar is Dunne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolher rent richting de bal. Kolher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Chimán komt het veld opgelopen. Burgoa komt het veld opgelopen. Atabaque komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gamarra met een sublieme pass. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz passt de bal zonder na te denken. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez schiet op doel. Woods bokst de bal weg.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maher komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Durquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez is nu in balbezit. Kelly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kelly krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Comeford speelt de bal door. MacConachie rent richting de bal. MacConachie passt de bal in één keer door. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Chunchulin passt de bal met de wreef. Véliz is nu in balbezit. Véliz passt de bal zonder na te denken. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lora bereikt de bal nog maar net als eerste. Lora passt de bal met de wreef. Daar is Tullander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque schiet op doel. Woods probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
MacConachie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConachie geeft de bal voor. Cahill is nu in balbezit. Cahill draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - Bolivia U21 2:1

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Nuñez de bal onder controle te krijgen. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Burgoa met een sublieme pass. Nuñez rent richting de bal. Nuñez schiet op doel. Woods kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Atabaque rent richting de bal. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland U21 62%, Bolivia U21 38%.
Ireland U21 - Bolivia U21 2:1