Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Danmark U21
mex Tactiek Danmark
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
45.2 gemiddelde waardering 44.8
good Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Read heeft problemen om de bal te vangen. Read passt de bal in één keer door. Reeves speelt de bal door. Hartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartley geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Campbell de bal. Lauvring controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cocks maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read haalt uit met een fantastische trap. Jonsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Danmark U21 1:0

17e minuut.
Cocks is nu in balbezit. Heick verovert de bal door een tackle van achteren. Heick passt de bal met de wreef. Lauvring rent richting de bal. Lauvring draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Davidson onderschept slim de pass. Davidson geeft een lange en hoge pass. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Read rent richting de bal. Read draait met de bal, schiet en ... Jonsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Baholo de bal. Baholo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Danmark U21 2:0

32e minuut.
Davidson probeert naar een medespeler te passen. Fink is nu in balbezit. Fink geeft een lange en hoge pass. Heick is nu in balbezit. Heick haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lauvring bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvring haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dyhrberg met een snelle inworp. Lustü is nu in balbezit. Lustü met een sublieme pass. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 55%, Danmark U21 45%.
New Zealand U21 - Danmark U21 2:0

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lauvring stond buitenspel. Rantzau komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Engelbrecht kopt de bal weg. Torbensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutteridge begaat een overtreding. Torbensen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Torbensen kan niet meer verder spelen. Kohl komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kohl is nu in balbezit. Gutteridge begaat een overtreding. Kohl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rantzau met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Heick de bal. Barnes rent richting de bal. Heick verovert de bal door een tackle van achteren. Heick schiet op doel. Vickers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Inworp. Smidt komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Davidson passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Baholo stond buitenspel. Schønberg maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Heick bereikt de bal nog maar net als eerste. Heick haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Engelbrecht kopt de bal weg. Klungelig pakt Handrup de bal. Read rent richting de bal. Read haalt uit met een fantastische trap. Jonsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read draait met de bal, schiet en ... Jonsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Danmark U21 3:0

78e minuut.
Dyhrberg rent richting de bal. Davidson onderschept slim de pass. Davidson passt de bal in één keer door. Baholo is nu in balbezit. Baholo draait met de bal, schiet en ... Jonsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 48%, Danmark U21 52%.
New Zealand U21 - Danmark U21 3:0