Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa U21 Honduras U21
farewell Tactiek Honduras 1.0
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
45.5 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Jeffs geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Schumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Portillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs passt de bal zonder na te denken. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamoros met een sublieme pass. Chansa rent richting de bal. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Honduras U21 1:0

25e minuut.
Yanes speelt de bal door. Portillo rent richting de bal. Portillo speelt de bal door. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel. Mbele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Chansa heeft problemen om de bal te vangen. Macia onderschept slim de pass. Macia geeft de bal voor. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante draait met de bal, schiet en ... Mbele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chikoya kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Matamela de bal onder controle te krijgen. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Escalante probeert de bal met de borst te controleren. Schiller is nu in balbezit. Schiller geeft een hoge lob. Kalaka rent richting de bal. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Jeffs kopt de bal weg. Buthelezi probeert de bal aan de voet te houden. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Mbele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
South Africa U21 - Honduras U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 41%, Honduras U21 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
South Africa U21 - Honduras U21 1:1

46e minuut.
Cerrato komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nyama passt de bal in één keer door. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa passt de bal in één keer door. Nteo geeft een lange en hoge pass. Chansa maakt een snoekduik en kopt de bal. Montes de Oca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalaka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Honduras U21 2:1

53e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yanes neemt de hoekschop. Bobadilla springt en kopt de bal. Mbele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Suazo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Mbele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
South Africa U21 - Honduras U21 2:2

66e minuut.
Buitenspel voor Chansa. Goede buitenspelval van de verdediging. Bruwer komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Macia met een sublieme pass. Yanes speelt de bal door. Mohammed rent richting de bal. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Mbele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Matamela geeft een lange en hoge pass. Matamoros geeft een hoge lob. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Honduras U21 2:3

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vargas komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Macia met een sublieme pass. Chikoya rent richting de bal. Chikoya geeft een lange en hoge pass. Nyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyama draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montes de Oca probeert wanhopig de bal te grijpen. Macoto is nu in balbezit. Kalaka onderschept slim de pass. Kalaka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
South Africa U21 - Honduras U21 3:3

90e minuut.
Yanes rent richting de bal. Yanes passt de bal zonder na te denken. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo geeft de bal voor. Chikoya probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Honduras U21 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 41%, Honduras U21 59%.
South Africa U21 - Honduras U21 3:4