Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kenya U21 Jamaica U21
GT v1.0 Tactiek Brak GK
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.8 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Kiprotich met een snelle inworp. Nyabaro kan de bal niet met de borst controleren. Nyabaro met een sublieme pass. Wairimu is nu in balbezit. Wairimu haalt uit met een fantastische trap. Powell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Oracho met een sublieme pass. Francis kopt de bal weg. Ndururi heeft problemen om de bal te vangen. Fuller rent richting de bal. Fuller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Nyabaro de bal. Nyabaro geeft de bal voor. Lawrence geeft een hoge lob. Fuller is nu in balbezit. Fuller draait met de bal, schiet en ... Oracho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kanana verovert de bal door een tackle van achteren. Kanana passt de bal zonder na te denken. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller draait met de bal, schiet en ... Oracho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lawrence probeert naar een medespeler te passen. Sawyers heeft problemen om de bal te vangen. Lawrence met een sublieme pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker geeft de bal voor. Oracho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 71%, Jamaica U21 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kenya U21 - Jamaica U21 0:0

46e minuut.
King komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Earle is nu in balbezit. Earle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiprotich met een snelle inworp. Nyabaro geeft een lange en hoge pass. Powell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Nyabaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanana probeert naar een medespeler te passen. Kariuki bereikt de bal nog maar net als eerste. King verovert de bal door een tackle van achteren. King haalt uit met een fantastische trap. Oracho bokst de bal weg. Fuller heeft problemen om de bal te vangen. Fuller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Jamaica U21 0:1

60e minuut.
Wairimu speelt de bal door. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lowe. Lowe krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Wairimu is nu in balbezit. Wairimu passt de bal in één keer door. Francis rent richting de bal. Wairimu verovert de bal door een tackle van achteren. Wairimu geeft de bal voor. Powell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Doeltrap. Dean komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dean met een sublieme pass. Lawrence geeft een lange en hoge pass. King is nu in balbezit. King schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Jamaica U21 0:2

75e minuut.
Inworp. Hue komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Nyabaro passt de bal in één keer door. Earle is nu in balbezit. Earle geeft een lange en hoge pass. Kiptoo kopt de bal weg. Sawyers geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sawyers kopt de bal weg. Kiptoo is nu in balbezit. King onderschept slim de pass. King heeft problemen om de bal te vangen. King draait met de bal, schiet en ... Oracho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 63%, Jamaica U21 37%.
Kenya U21 - Jamaica U21 0:2