Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colombia U21 Österreich U21
Mamma Mia Tactiek columbia
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Buendía passt de bal in één keer door. Espitia rent richting de bal. Aguilera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Heitzinger de bal onder controle te krijgen. Espitia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Numpaque passt de bal met de wreef. Lindek rent richting de bal. Lindek geeft een hoge lob. Leddig rent richting de bal. Leddig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Silbereisen onderschept slim de pass. Silbereisen speelt de bal door. Aguilera speelt de bal door. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Espitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ettl rent richting de bal. Espitia verovert de bal door een tackle van achteren. Caldas is nu in balbezit. Caldas draait met de bal, schiet en ... Gottesmacher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 38%, Österreich U21 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colombia U21 - Österreich U21 0:0

46e minuut.
Meza komt het veld opgelopen. Gaviria Trujillo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Inworp. Dehnstein komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Eberharter speelt de bal door. Gallen is nu in balbezit. Gallen passt de bal zonder na te denken. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Möslinger geeft de bal voor. Espitia kopt de bal weg. Aguilera geeft een hoge lob. Gaviria Trujillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Gottesmacher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Österreich U21 1:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eslava komt het veld opgelopen. Schabe komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Aguilera passt de bal zonder na te denken. Espitia is nu in balbezit. Silbereisen begaat een overtreding. Silbereisen krijgt een gele kaart. Espitia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ledig komt het veld opgelopen. Gallego komt bij de bal en schiet. Gottesmacher bokst de bal weg.

84e minuut.
Schabe rent richting de bal. Schabe geeft een hoge lob. Ledig kopt de bal weg. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel. Umaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Heitzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Heitzinger geeft de bal voor. Dehnstein kopt de bal weg. Ledig geeft een lange en hoge pass. Umaña bokst de bal weg.

89e minuut.
Inworp. Gallego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meza speelt de bal door. Gaviria Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria Trujillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 53%, Österreich U21 47%.
Colombia U21 - Österreich U21 1:0