Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-31 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Malta Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Malta England
malta 4 Tactiek Malta
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
70 gemiddelde waardering 76.3
formidable Schieten incredible
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


5e minuut.
Fry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clarke is nu in balbezit. Clarke geeft een hoge lob. Fabri is nu in balbezit. Fabri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pullicino Orland is nu in balbezit. Pullicino Orland passt de bal zonder na te denken. Fabri rent richting de bal. Preziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Felice is nu in balbezit. Felice probeert naar een medespeler te passen. Pullicino Orland rent richting de bal. Pullicino Orland geeft een hoge lob. Preziosi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Moss kopt de bal weg. Milne rent richting de bal. Milne passt de bal zonder na te denken. Robinson rent richting de bal. Robinson haalt uit met een fantastische trap. Said bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Clarke geeft een lange en hoge pass. Le Tissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguanez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inguanez krijgt een gele kaart. Le Tissier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barmby met een snel genomen vrije trap. Milne kopt de bal weg. Robinson rent richting de bal. Robinson draait met de bal, schiet en ... Paal! Said probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Milner verovert de bal door een tackle van achteren. Milner met een sublieme pass. Milne speelt de bal door. Robinson is nu in balbezit. Robinson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Milne is nu in balbezit. Milne passt de bal zonder na te denken. Robinson rent richting de bal. Robinson draait met de bal, schiet en ... Attard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta 63%, England 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malta - England 0:0

60e minuut.
Moss passt de bal met de wreef. Milne heeft problemen om de bal te vangen. Milne probeert naar een medespeler te passen. Robinson is nu in balbezit. Robinson schiet op doel. Said kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lofaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lofaro geeft een hoge lob. Barmby rent richting de bal. Barmby geeft een hoge lob. Robinson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pullicino Orland raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaffarena komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Lofaro de bal. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fry zal de hoekschop nemen. Robinson springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Milne geeft de bal voor. Le Tissier is nu in balbezit. Mamo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Le Tissier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Robinson neemt zijn aanloop. Said bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta - England 0:1

69e minuut.
Fry speelt de bal door. Milne rent richting de bal. Milne geeft de bal voor. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Malta - England 0:2

70e minuut.
Chalobah komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Preziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena is nu in balbezit. Milner rent richting de bal. Preziosi is nu in balbezit. Preziosi draait met de bal, schiet en ... Bamford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huckerby komt het veld opgelopen. Mangion raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stellini komt het veld opgelopen. Kightly met een snelle inworp. Milne heeft problemen om de bal te vangen. Milne geeft een lange en hoge pass. Le Tissier krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne speelt de bal door. Robinson is nu in balbezit. Robinson schiet op doel. Said maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta - England 0:3

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bright komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Doeltrap. Said met een harde bal richting middenveld. Milne is nu in balbezit. Milne geeft een hoge lob. Bright krijgt zijn hoofd ertegen. Said bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta 69%, England 31%.
Malta - England 0:3