Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-31 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hellas Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Hellas Azərbaycan
primu Tactiek 523
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 14
8 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
70 gemiddelde waardering 72
very good Schieten incredible
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Mirtsekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Latrias met een sublieme pass. Polychroniou is nu in balbezit. Polychroniou passt de bal met de wreef. Dedoukos is nu in balbezit. Dedoukos schiet op doel. Yolçuyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Azərbaycan 1:0

11e minuut.
Livieratos kan de bal niet met de borst controleren. Əbilov is nu in balbezit. Livieratos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Livieratos krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal is nu in balbezit. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellas - Azərbaycan 1:1

23e minuut.
Dedoukos kopt de bal weg. Ağayarzadə probeert de bal aan de voet te houden. Ağayarzadə geeft de bal voor. Lətifov probeert de bal met de borst te controleren. Lətifov schiet op doel. Lemonias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Azərbaycan 1:2

31e minuut.
Doxiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov passt de bal in één keer door. Lətifov is nu in balbezit. Lətifov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Azərbaycan 1:3

42e minuut.
Lətifov is nu in balbezit. Bigalis is nu in balbezit. Bigalis geeft een hoge lob. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. Lemonias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lemonias met een sublieme pass. Dedoukos kopt de bal weg. Əliyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Yolçuyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 43%, Azərbaycan 57%.
Hellas - Azərbaycan 1:3

50e minuut.
Daar is Seyidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asəfov geeft een hoge lob. Lətifov kopt de bal weg. Camal is nu in balbezit. Camal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy schiet op doel. Lemonias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Azərbaycan 1:4

52e minuut.
Asəfov geeft een hoge lob. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Polychroniou maakt een afschuwelijke overtreding. Polychroniou krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Əbilov speelt de bal door. Livieratos onderschept slim de pass. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Azərbaycan 1:5

57e minuut.
Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov passt de bal met de wreef. Camal rent richting de bal. Camal draait met de bal, schiet en ... Lemonias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Azərbaycan 1:6

60e minuut.
Polychroniou met een sublieme pass. Latrias is nu in balbezit. Latrias met een sublieme pass. Dedoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedoukos schiet op doel. Yolçuyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dedoukos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Amiloğlu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bigalis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kokologiannakis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Əbilov passt de bal in één keer door. Livieratos rent richting de bal. Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy schiet op doel. Lemonias maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Kouloglou onderschept slim de pass. Dedoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou schiet op doel. Yolçuyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Azərbaycan 2:6

84e minuut.
Asəfov probeert naar een medespeler te passen. Əliyev rent richting de bal. Əliyev geeft een lange en hoge pass. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... Lemonias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokologiannakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kokologiannakis krijgt een gele kaart. Habilsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Habilsoy neemt zijn aanloop. Lemonias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 52%, Azərbaycan 48%.
Hellas - Azərbaycan 2:6