Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-31 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Latvija Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Latvija Shqipëria
433 wide Tactiek 41212alb
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
24 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
72.2 gemiddelde waardering 68.8
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Pusmucāns speelt de bal door. Daar is Akords, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akords geeft de bal voor. Bēčs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bēčs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Demaj rent richting de bal. Sējējs is nu in balbezit. Demaj onderschept slim de pass. Lorencs is nu in balbezit. Demaj onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pusmucāns geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ymeri kan de bal niet met de borst controleren. Ymeri geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Alutiņš passt de bal met de wreef. Daļeckis heeft problemen om de bal te vangen. Daļeckis geeft een hoge lob. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Akords kopt de bal weg. Pusmucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Alutiņš geeft een hoge lob. Bēčs is nu in balbezit. Bēčs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Akords passt de bal in één keer door. Alutiņš probeert naar een medespeler te passen. Bēčs is nu in balbezit. Bēčs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Shqipëria 1:0

18e minuut.
Daļeckis probeert naar een medespeler te passen. Bēčs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bēčs passt de bal in één keer door. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel. Bejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daļeckis speelt de bal door. Akords is nu in balbezit. Akords passt de bal zonder na te denken. Bēčs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bēčs schiet op doel. Bejko bokst de bal weg. Daar is Hashani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Shqipëria 2:0

25e minuut.
Akords is nu in balbezit. Akords geeft een lange en hoge pass. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns schiet op doel. Bejko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Shqipëria 3:0

31e minuut.
Vērdiņš geeft de bal voor. Godis kopt de bal weg. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Shqipëria 4:0

36e minuut.
Daļeckis geeft een lange en hoge pass. Godis kopt de bal weg. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Shqipëria 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 47%, Shqipëria 53%.
Latvija - Shqipëria 5:0

46e minuut.
Ajdinaj komt het veld opgelopen. Drenica komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Akords is nu in balbezit. Akords passt de bal in één keer door. Papuçiu heeft problemen om de bal te vangen. Godis verovert de bal door een tackle van achteren. Godis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Bejko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Buzaku rent richting de bal. Buzaku probeert naar een medespeler te passen. Drenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenica geeft een hoge lob. Demaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Alutiņš speelt de bal door. Akords is nu in balbezit. Akords passt de bal in één keer door. Godis is nu in balbezit. Godis haalt uit met een fantastische trap. Bejko bokst de bal weg. Ymeri onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alutiņš zal de hoekschop nemen. Šaltāns krijgt zijn hoofd ertegen. Bejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Shqipëria 6:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ančupāns komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ančupāns is nu in balbezit. Ančupāns passt de bal zonder na te denken. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Shqipëria 7:0

65e minuut.
Daar is Potoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potoku probeert naar een medespeler te passen. Demaj is nu in balbezit. Demaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Shqipëria 7:1

68e minuut.
Sējējs geeft een lange en hoge pass. Godis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papuçiu. Godis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Akords neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Alutiņš met een sublieme pass. Daļeckis heeft problemen om de bal te vangen. Daļeckis passt de bal in één keer door. Demaj is nu in balbezit. Demaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lorencs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenica onderschept slim de pass. Drenica passt de bal met de wreef. Demaj is nu in balbezit. Demaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Drenica met een sublieme pass. Potoku met een sublieme pass. Demaj rent richting de bal. Demaj schiet op doel. Rīdūzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Shqipëria 7:2

76e minuut.
Baumanis komt het veld opgelopen. Karanausks komt het veld opgelopen. Sina komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Alutiņš geeft een hoge lob. Šaltāns kopt de bal weg. Karanausks is nu in balbezit. Karanausks schiet op doel. Bejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Shqipëria 8:2

80e minuut.
Ymeri speelt de bal door. Drenica is nu in balbezit. Lorencs begaat een overtreding. Lorencs krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzaku. Akords is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akords zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ančupāns maakt een snoekduik en kopt de bal. Bejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Sahitaj geeft de bal voor. Drenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumanis rent richting de bal. Baumanis geeft de bal voor. Šaltāns maakt een snoekduik en kopt de bal. Bejko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ančupāns springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Shqipëria 9:2

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baumanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akords geeft een hoge lob. Ančupāns rent richting de bal. Ančupāns schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Potoku geeft een lange en hoge pass. Pusmucāns probeert de bal met de borst te controleren. Sina is nu in balbezit. Sina schiet op doel. Rīdūzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Shqipëria 9:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 41%, Shqipëria 59%.
Latvija - Shqipëria 9:3