Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-31 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: India Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
India Bolivia
kompletna Tactiek svrg
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
73.5 gemiddelde waardering 72.2
formidable Schieten formidable
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


8e minuut.
Ujesh probeert naar een medespeler te passen. Sumanna probeert naar een medespeler te passen. Nanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Bolivia 1:0

17e minuut.
Nayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nayar geeft een lange en hoge pass. Nanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanga draait met de bal, schiet en ... Marañon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nayar kopt de bal weg. Zambrana is nu in balbezit. Nitu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nitu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sumanna geeft een lange en hoge pass. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso geeft de bal voor. Nanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanga haalt uit met een fantastische trap. Marañon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Zambrana rent richting de bal. Zambrana met een sublieme pass. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian geeft een lange en hoge pass. Plata maakt een snoekduik en kopt de bal. Chitnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gisbert geeft een hoge lob. Barroso kopt de bal weg. Adrian rent richting de bal. Barroso is nu in balbezit. Barroso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India 61%, Bolivia 39%.
India - Bolivia 1:0

52e minuut.
Sumanna geeft een lange en hoge pass. Nanga kopt de bal weg. Saripella bereikt de bal nog maar net als eerste. Saripella schiet op doel. Marañon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Bolivia 2:0

57e minuut.
Manjusha is nu in balbezit. Manjusha speelt de bal door. Sumanna met een sublieme pass. Nanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanga draait met de bal, schiet en ... Marañon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sumanna speelt de bal door. Inworp. Adrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Castello de bal. Castello geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sumanna geeft een hoge lob. Saripella rent richting de bal. Nanga rent richting de bal. Nanga schiet op doel. Marañon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Bolivia 3:0

73e minuut.
Sandeep komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Castello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adrian de bal. Met opzet legt Tanuja zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tanuja naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Inworp. Venkatasubramani komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Saripella is nu in balbezit. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo passt de bal met de wreef. Saripella bereikt de bal nog maar net als eerste. Saripella schiet op doel. Marañon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Castello onderschept slim de pass. Castello met een sublieme pass. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian geeft een lange en hoge pass. Plata krijgt zijn hoofd ertegen. Chitnis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Zambrana passt de bal zonder na te denken. Barroso is nu in balbezit. Ujesh is nu in balbezit. Barroso onderschept slim de pass. Barroso schiet op doel. Chitnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India 63%, Bolivia 37%.
India - Bolivia 3:0