Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Арсенал России Razors of the Sky
541 Tactiek tiger4-h
61% Balbezit 39%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Shcheglov met een snelle inworp. Zaginialov geeft de bal voor. Klungelig pakt Quintana García de bal. Següino is nu in balbezit. Següino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bertullo met een sublieme pass. Norger rent richting de bal. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Norger onderschept slim de pass. Norger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Trochowski kopt de bal weg. Freud heeft problemen om de bal te vangen. Freud geeft de bal voor. Daar is Alikadić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alikadić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
von Grembhoven rent richting de bal. von Grembhoven passt de bal met de wreef. Shabanov rent richting de bal. Shabanov geeft een hoge lob. Alikadić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Shcheglov speelt de bal door. Smyslov is nu in balbezit. Smyslov speelt de bal door. Savchenko rent richting de bal. Savchenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал России 41%, Razors of the Sky 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Арсенал России - Razors of the Sky 0:0

47e minuut.
Majadi passt de bal in één keer door. Sina probeert naar een medespeler te passen. Smyslov rent richting de bal. Smyslov geeft een hoge lob. Següino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Shabanov speelt de bal door. Norger bereikt de bal nog maar net als eerste. Norger geeft de bal voor. Alikadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alikadić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Trochowski kopt de bal weg. Norger rent richting de bal. Norger haalt uit met een fantastische trap. Jackson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Арсенал России - Razors of the Sky 1:0

63e minuut.
Smyslov geeft de bal voor. Daar is Tsvetkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Següino rent richting de bal. Tsvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsvetkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Freud probeert naar een medespeler te passen. Sina bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochowski begaat een overtreding. Trochowski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Inworp. Galea komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Tsvetkov verovert de bal door een tackle van achteren. Tsvetkov geeft een hoge lob. Smyslov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyslov geeft de bal voor. Galea maakt een snoekduik en kopt de bal. Daudé bokst de bal weg. Pelakauskas kopt de bal weg. Smyslov rent richting de bal. Smyslov geeft een hoge lob. Savchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Savchenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал России 42%, Razors of the Sky 58%.
Арсенал России - Razors of the Sky 1:0