Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-28 16:29
  • Competitiewedstrijd: Sky Cup
  • Stadion: FC_Bezhitsa Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Mjagkije Muhamory Gladiator Spartak
week 6 Tactiek GSM Dog
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
36.7 gemiddelde waardering 45.1
zwak Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Daar is Makshanzev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duţă is nu in balbezit. Duţă passt de bal zonder na te denken. Michos is nu in balbezit. Michos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Skobelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogon onderschept slim de pass. Dogon speelt de bal door. Duţă rent richting de bal. Duţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Duţă probeert de bal met de borst te controleren. Duţă passt de bal in één keer door. Michos bereikt de bal nog maar net als eerste. Michos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - Gladiator Spartak 0:1

30e minuut.
Volosatik geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Yuran trapt de bal weg. Michos kan de bal niet met de borst controleren. Michos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Duţă met een sublieme pass. Dogon rent richting de bal. Dogon passt de bal zonder na te denken. Michos is nu in balbezit. Michos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Skobelev kopt de bal weg. Duţă speelt de bal door. Daar is Skobelev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogon haalt uit met een fantastische trap. Vasenin bokst de bal weg. Michos rent richting de bal. Michos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - Gladiator Spartak 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mjagkije Muhamory 67%, Gladiator Spartak 33%.
Mjagkije Muhamory - Gladiator Spartak 0:2

46e minuut.
Duţă probeert naar een medespeler te passen. Michos bereikt de bal nog maar net als eerste. Michos schiet op doel. Vasenin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Taini is nu in balbezit. Taini probeert naar een medespeler te passen. Leshchenko met een sublieme pass. Volosatik heeft problemen om de bal te vangen. Volosatik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - Gladiator Spartak 1:2

60e minuut.
Opolski rent richting de bal. Opolski geeft een hoge lob. Diaconu is nu in balbezit. Volosatik onderschept slim de pass. Volosatik haalt uit met een fantastische trap. Yuran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mjagkije Muhamory - Gladiator Spartak 2:2

62e minuut.
Isbrandt passt de bal met de wreef. Daar is Szympruch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szympruch geeft de bal voor. Michos bereikt de bal nog maar net als eerste. Michos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - Gladiator Spartak 2:3

79e minuut.
Isbrandt is nu in balbezit. Klungelig pakt Szögedi de bal. Szögedi geeft een hoge lob. Michos rent richting de bal. Michos haalt uit met een fantastische trap. Vasenin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Skobelev rent richting de bal. Skobelev met een sublieme pass. Enescu rent richting de bal. Dogon onderschept slim de pass. Dogon geeft een lange en hoge pass. Vasenin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michos is nu in balbezit. Michos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - Gladiator Spartak 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mjagkije Muhamory 63%, Gladiator Spartak 37%.
Mjagkije Muhamory - Gladiator Spartak 2:4