Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaktika Stars Арсенал России
Ataka wing Tactiek 541
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 53.4
matig Schieten solide
matig Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Leonte heeft problemen om de bal te vangen. Leonte probeert naar een medespeler te passen. Quintana García is nu in balbezit. Gerets verovert de bal door een tackle van achteren. Gerets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Leonte onderschept slim de pass. Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte is nu in balbezit. Leonte haalt uit met een fantastische trap. Daudé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Арсенал России 1:0

15e minuut.
Alikadić rent richting de bal. Martorello is nu in balbezit. Alikadić verovert de bal door een tackle van achteren. Alikadić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galaktika Stars - Арсенал России 1:1

43e minuut.
Leonte speelt de bal door. Pikoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Noya begaat een overtreding. Noya krijgt een gele kaart. Pikoulas raakt geblesseerd tijdens het duel. Pikoulas met een snel genomen vrije trap. Leonte springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktika Stars 50%, Арсенал России 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaktika Stars - Арсенал России 1:1

50e minuut.
Quintana García met een sublieme pass. Shabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shabanov geeft de bal voor. Alikadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alikadić schiet op doel. Valland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Haras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Paraboni de bal. Martorello is nu in balbezit. Majadi onderschept slim de pass. Majadi haalt uit met een fantastische trap. Valland bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sina zal de hoekschop nemen. Alikadić rent richting de bal. Alikadić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Арсенал России 1:2

69e minuut.
Cârlea probeert de bal aan de voet te houden. Pikoulas is nu in balbezit. Pikoulas speelt de bal door. Gerets rent richting de bal. Gerets schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sina rent richting de bal. Sina geeft een hoge lob. Haras rent richting de bal. Alikadić verovert de bal door een tackle van achteren. Alikadić haalt uit met een fantastische trap. Valland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cârlea kopt de bal weg. Klungelig pakt Martorello de bal. Noya geeft een hoge lob. Alikadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alikadić schiet op doel. Valland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Paraboni passt de bal in één keer door. Alikadić probeert de bal aan de voet te houden. Mojżysz begaat een overtreding. Mojżysz krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Cârlea geeft een hoge lob. Martorello bereikt de bal nog maar net als eerste. Alikadić onderschept slim de pass. Alikadić draait met de bal, schiet en ... Valland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Арсенал России 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktika Stars 57%, Арсенал России 43%.
Galaktika Stars - Арсенал России 1:3