Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-04 16:29
  • Competitiewedstrijd: Sky Cup
  • Stadion: Охта Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Охта Mjagkije Muhamory
wing1 Tactiek week 6
64% Balbezit 36%
13% Spel op eigen helft 87%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 28.7
solid Schieten weak
solid Passen weak
excellent Verdedigen average


3e minuut.
Akgün is nu in balbezit. Akgün met een sublieme pass. Huma is nu in balbezit. Huma geeft een hoge lob. Laulaja maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanchalovskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Pagaev speelt de bal door. Akgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün passt de bal in één keer door. Huma rent richting de bal. Huma haalt uit met een fantastische trap. Kanchalovskij bokst de bal weg.

13e minuut.
Akgün passt de bal in één keer door. Huma rent richting de bal. Huma passt de bal in één keer door. Akgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Laulaja rent richting de bal. Laulaja schiet op doel. Kanchalovskij bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - Mjagkije Muhamory 1:0

18e minuut.
Pagaev rent richting de bal. Pagaev probeert naar een medespeler te passen. Laulaja is nu in balbezit. Laulaja draait met de bal, schiet en ... Kanchalovskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - Mjagkije Muhamory 2:0

20e minuut.
Daar is Akgün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akgün geeft de bal voor. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja draait met de bal, schiet en ... Kanchalovskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - Mjagkije Muhamory 3:0

26e minuut.
Vavilov speelt de bal door. Akgün is nu in balbezit. Akgün passt de bal zonder na te denken. Huma rent richting de bal. Huma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Pagaev speelt de bal door. Akgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün met een sublieme pass. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Akgün probeert naar een medespeler te passen. Huma geeft een lange en hoge pass. Pagaev geeft een lange en hoge pass. Laulaja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - Mjagkije Muhamory 4:0

39e minuut.
Cogliandro geeft een hoge lob. Pagaev is nu in balbezit. Laulaja rent richting de bal. Laulaja schiet op doel. Kanchalovskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - Mjagkije Muhamory 5:0

41e minuut.
Akgün rent richting de bal. Klungelig pakt Akgün de bal. Akgün probeert naar een medespeler te passen. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma haalt uit met een fantastische trap. Kanchalovskij bokst de bal weg.

41e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. Cogliandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogliandro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Laulaja de bal. Laulaja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja haalt uit met een fantastische trap. Kanchalovskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - Mjagkije Muhamory 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Охта 18%, Mjagkije Muhamory 82%.
Охта - Mjagkije Muhamory 6:0

46e minuut.
Cogliandro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gudev komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Huma speelt de bal door. Daar is Akgün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akgün geeft een lange en hoge pass. Laulaja rent richting de bal. Laulaja draait met de bal, schiet en ... Kanchalovskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huma rent richting de bal. Huma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - Mjagkije Muhamory 7:0

55e minuut.
Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagaev rent richting de bal. Pagaev geeft een lange en hoge pass. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Akgün geeft een lange en hoge pass. Meuleman onderschept slim de pass. Laulaja rent richting de bal. Laulaja schiet op doel. Kanchalovskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zaveskin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev onderschept slim de pass. Gudev geeft een lange en hoge pass. Akgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Masmanidis geeft de bal voor. Klungelig pakt Moodie de bal. Pagaev is nu in balbezit. Pagaev draait met de bal, schiet en ... Kanchalovskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pagaev geeft een lange en hoge pass. Masmanidis kopt de bal weg. Daar is Akgün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akgün schiet op doel. Kanchalovskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - Mjagkije Muhamory 8:0

85e minuut.
Gudev met de inworp. Zaveskin kan de bal niet met de borst controleren. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja draait met de bal, schiet en ... Kanchalovskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - Mjagkije Muhamory 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Охта 8%, Mjagkije Muhamory 92%.
Охта - Mjagkije Muhamory 9:0