Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-11 16:29
  • Competitiewedstrijd: Sky Cup
  • Stadion: Homs FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Razors of the Sky Galaktika Stars
tiger4-h Tactiek Ataka wing
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 45.2
solid Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen good


7e minuut.
Shcheglov rent richting de bal. Shcheglov speelt de bal door. Galea rent richting de bal. Galea haalt uit met een fantastische trap. Valland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Galaktika Stars 1:0

18e minuut.
Ambrosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrosiewicz geeft de bal voor. Pikoulas is nu in balbezit. Galea onderschept slim de pass. Galea draait met de bal, schiet en ... Valland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galea rent richting de bal. Galea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Graziani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaginialov rent richting de bal. Graziani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaginialov raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaginialov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Huet probeert de bal met de borst te controleren. Huet speelt de bal door. Savchenko rent richting de bal. Savchenko geeft een lange en hoge pass. Zaginialov krijgt zijn hoofd ertegen. Valland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pikoulas is nu in balbezit. Pikoulas geeft een lange en hoge pass. Buddle rent richting de bal. Leonte onderschept slim de pass. Leonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pedone is nu in balbezit. Zaginialov verovert de bal door een tackle van achteren. Zaginialov speelt de bal door. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Leonte geeft een hoge lob. Daar is Kesnerka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesnerka geeft een hoge lob. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Razors of the Sky - Galaktika Stars 1:1

44e minuut.
Ambrosiewicz is nu in balbezit. Ambrosiewicz geeft een lange en hoge pass. Sbrozi controleert de bal met de borst. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea draait met de bal, schiet en ... Valland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 41%, Galaktika Stars 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razors of the Sky - Galaktika Stars 1:1

58e minuut.
Huet passt de bal met de wreef. Leonte is nu in balbezit. Jackson begaat een overtreding. Jackson krijgt een gele kaart. Leonte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pintilei neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bertullo bokst de bal weg.

61e minuut.
Klungelig pakt Kesnerka de bal. Jackson geeft een hoge lob. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea haalt uit met een fantastische trap. Valland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Galaktika Stars 2:1

90e minuut.
Pikoulas geeft een lange en hoge pass. Liutyj kopt de bal weg. Galea rent richting de bal. Galea haalt uit met een fantastische trap. Valland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Galaktika Stars 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 40%, Galaktika Stars 60%.
Razors of the Sky - Galaktika Stars 3:1