Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gladiator Spartak Охта
GSM Dog Tactiek m
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 58.4
solide Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Vavilov verovert de bal door een tackle van achteren. Vavilov passt de bal zonder na te denken. Zwierzak met een sublieme pass. Laulaja rent richting de bal. Laulaja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zwierzak kopt de bal weg. Klungelig pakt Laulaja de bal. Svendstrup probeert naar een medespeler te passen. Laulaja rent richting de bal. Laulaja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Zwierzak onderschept slim de pass. Zwierzak met een sublieme pass. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Gudev verovert de bal door een tackle van achteren. Gudev passt de bal zonder na te denken. Huma speelt de bal door. Laulaja is nu in balbezit. Laulaja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Inworp. Diaconu met de inworp. Duţă met een sublieme pass. Dogon controleert de bal met de borst. Duţă geeft de bal voor. Paal!

20e minuut.
Gudev is nu in balbezit. Gudev geeft de bal voor. Szögedi is nu in balbezit. Laulaja onderschept slim de pass. Laulaja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gudev onderschept slim de pass. Gudev geeft een lange en hoge pass. Huma kopt de bal weg. Daar is Laulaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laulaja draait met de bal, schiet en ... Razen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klungelig pakt Szympruch de bal. Szympruch passt de bal met de wreef. Pagaev geeft een hoge lob. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Zwierzak passt de bal in één keer door. Daar is Lubbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubbe passt de bal zonder na te denken. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Huma onderschept slim de pass. Huma geeft een lange en hoge pass. Daar is Svendstrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laulaja rent richting de bal. Laulaja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Охта 0:1

29e minuut.
Klungelig pakt Zwierzak de bal. Diaconu rent richting de bal. Zwierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak geeft een hoge lob. Huma krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Szuszkiewicz kopt de bal weg. Daar is Gudev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă geeft de bal voor. Michos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Duţă heeft problemen om de bal te vangen. Pagaev met een sublieme pass. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak geeft een hoge lob. Huma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Охта 0:2

41e minuut.
Huma kopt de bal weg. Pagaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duţă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pagaev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gudev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laulaja krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Охта 0:3

43e minuut.
Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev passt de bal met de wreef. Huma is nu in balbezit. Laulaja is nu in balbezit. Laulaja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladiator Spartak 65%, Охта 35%.
Gladiator Spartak - Охта 0:3

50e minuut.
Szympruch onderschept slim de pass. Szympruch passt de bal met de wreef. Michos is nu in balbezit. Michos schiet op doel. Evseev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Охта 1:3

56e minuut.
Mesa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gudev met de inworp. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lubbe probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Охта 1:4

59e minuut.
Klungelig pakt Gudev de bal. Michos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gudev. Gudev krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Laulaja is nu in balbezit. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak met een sublieme pass. Laulaja rent richting de bal. Laulaja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Zwierzak geeft een hoge lob. Taini rent richting de bal. Huma onderschept slim de pass. Huma draait met de bal, schiet en ... Razen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Охта 1:5

81e minuut.
Svendstrup rent richting de bal. Lubbe verovert de bal door een tackle van achteren. Lubbe passt de bal zonder na te denken. Laulaja is nu in balbezit. Laulaja schiet op doel. Razen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja schiet op doel. Razen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja draait met de bal, schiet en ... Razen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - Охта 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladiator Spartak 63%, Охта 37%.
Gladiator Spartak - Охта 1:6