Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@Вымпел@ White Bears
XXC2+1 нов Tactiek 5221UA_
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40 gemiddelde waardering 55.2
average Schieten excellent
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Samedov speelt de bal door. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz passt de bal zonder na te denken. Komora heeft problemen om de bal te vangen. Komora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stere met een sublieme pass. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - White Bears 0:1

8e minuut.
Pakbaz passt de bal met de wreef. Komora is nu in balbezit. Minoccheri is nu in balbezit. Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Komora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - White Bears 0:2

11e minuut.
Bulatov geeft een hoge lob. Petrache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Komora is nu in balbezit. Komora haalt uit met een fantastische trap. Kopaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - White Bears 0:3

13e minuut.
Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz passt de bal in één keer door. Stere is nu in balbezit. Stere geeft de bal voor. Komora krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Kopaev met een sublieme pass. Machowski is nu in balbezit. Bagrov onderschept slim de pass. Bagrov geeft een lange en hoge pass. Cabaço kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər geeft de bal voor. Cabaço werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - White Bears 1:3

39e minuut.
Yudenich geeft een lange en hoge pass. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz geeft een lange en hoge pass. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - White Bears 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @Вымпел@ 68%, White Bears 32%.
@Вымпел@ - White Bears 1:4

46e minuut.
Kabelev komt het veld opgelopen. Kolesnikov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kabelev met een snelle inworp. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov geeft de bal voor. Komora is nu in balbezit. Komora schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev passt de bal in één keer door. Kostin rent richting de bal. Kabelev onderschept slim de pass. Kabelev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kabelev geeft de bal voor. Komora rent richting de bal. Petrache legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petrache krijgt een gele kaart. Komora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petrache geeft een hoge lob. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Komora neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kolesnikov probeert naar een medespeler te passen. Kabelev heeft problemen om de bal te vangen. Kabelev geeft een lange en hoge pass. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora haalt uit met een fantastische trap. Kopaev bokst de bal weg.

83e minuut.
Türksevər rent richting de bal. Türksevər passt de bal met de wreef. Savuţă probeert naar een medespeler te passen. Rogov is nu in balbezit. Rogov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cabaço probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @Вымпел@ 60%, White Bears 40%.
@Вымпел@ - White Bears 1:4