Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-18 16:29
  • Competitiewedstrijd: Sky Cup
  • Stadion: Охта Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Охта Galaktika Stars
wing1 Tactiek Ataka wing
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.4 gemiddelde waardering 45.5
solide Schieten matig
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen solide


8e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pintilei stond buitenspel. Gudev neemt vlug de vrije trap. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Huma springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pagaev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zwierzak kopt de bal weg. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja draait met de bal, schiet en ... Valland probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sbrozi passt de bal in één keer door. Huma probeert naar een medespeler te passen. Laulaja is nu in balbezit. Laulaja haalt uit met een fantastische trap. Valland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - Galaktika Stars 1:0

24e minuut.
Zwierzak met de inworp. Gudev is nu in balbezit. Gudev passt de bal zonder na te denken. Laulaja rent richting de bal. Laulaja schiet op doel. Valland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja passt de bal met de wreef. Huma is nu in balbezit. Huma schiet op doel. Valland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - Galaktika Stars 2:0

42e minuut.
Graziani geeft de bal voor. Inworp. Zwierzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laulaja is nu in balbezit. Laulaja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lubbe met een sublieme pass. Laulaja is nu in balbezit. Pedone begaat een overtreding. Laulaja wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Охта 22%, Galaktika Stars 78%.
Охта - Galaktika Stars 2:0

51e minuut.
bin Jawhar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Jawhar speelt de bal door. Laulaja is nu in balbezit. Laulaja haalt uit met een fantastische trap. Valland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - Galaktika Stars 3:0

57e minuut.
Lubbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubbe passt de bal in één keer door. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubbe is nu in balbezit. Lubbe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Graziani onderschept slim de pass. Graziani probeert naar een medespeler te passen. Lubbe met een sublieme pass. Huma is nu in balbezit. Huma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Охта 25%, Galaktika Stars 75%.
Охта - Galaktika Stars 3:0