Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Арсенал России Gladiator Spartak
541 Tactiek GSM Dog
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
43.7 gemiddelde waardering 52.3
average Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


7e minuut.
Diaconu passt de bal met de wreef. Daar is Duţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duţă speelt de bal door. Michos bereikt de bal nog maar net als eerste. Michos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Inworp. Dogon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă geeft een lange en hoge pass. Michos krijgt zijn hoofd ertegen. Daudé bokst de bal weg. Klungelig pakt Quintana García de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Арсенал России - Gladiator Spartak 0:1

18e minuut.
Michos verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Michos neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Арсенал России - Gladiator Spartak 0:2

20e minuut.
Dogon geeft een lange en hoge pass. Figueroa rent richting de bal. Michos verovert de bal door een tackle van achteren. Michos schiet op doel. Daudé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Арсенал России - Gladiator Spartak 0:3

23e minuut.
Duţă rent richting de bal. Duţă met een sublieme pass. Michos is nu in balbezit. Michos draait met de bal, schiet en ... Daudé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Арсенал России - Gladiator Spartak 0:4

27e minuut.
Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. von Grembhoven onderschept slim de pass. Michos verovert de bal door een tackle van achteren. Michos schiet op doel. Figueroa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daudé bokst de bal weg.

31e minuut.
Dogon heeft problemen om de bal te vangen. Dogon speelt de bal door. von Grembhoven is nu in balbezit. Michos onderschept slim de pass. Michos draait met de bal, schiet en ... Daudé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Duţă probeert de bal aan de voet te houden. Majadi is nu in balbezit. Duţă onderschept slim de pass. Duţă geeft een hoge lob. Michos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал России 66%, Gladiator Spartak 34%.
Арсенал России - Gladiator Spartak 0:4

52e minuut.
von Grembhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Michos verovert de bal door een tackle van achteren. Michos passt de bal met de wreef. Duţă rent richting de bal. Duţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Dogon passt de bal in één keer door. Duţă heeft problemen om de bal te vangen. Kajmaković met een sublieme pass. Michos rent richting de bal. Michos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Majadi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă draait met de bal, schiet en ... Daudé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Michos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Duţă de bal. Duţă met een sublieme pass. Dogon heeft problemen om de bal te vangen. Dogon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Duţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tardieu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал России 61%, Gladiator Spartak 39%.
Арсенал России - Gladiator Spartak 0:4