Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-25 16:29
  • Competitiewedstrijd: Sky Cup
  • Stadion: Homs FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Razors of the Sky Mjagkije Muhamory
tiger4-h Tactiek week 6
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45.7 gemiddelde waardering 28.4
solid Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Liutyj verovert de bal door een tackle van achteren. Liutyj speelt de bal door. Savchenko rent richting de bal. Savchenko geeft de bal voor. Meuleman bokst de bal weg. Meuleman probeert naar een medespeler te passen. Ambrosiewicz met een sublieme pass. Galea rent richting de bal. Galea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meuleman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Savchenko passt de bal in één keer door. Liutyj speelt de bal door. Shcheglov met een sublieme pass. Galea rent richting de bal. Galea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Mjagkije Muhamory 1:0

10e minuut.
Liutyj met de inworp. Savchenko rent richting de bal. Savchenko geeft een lange en hoge pass. Galea springt en kopt de bal. Meuleman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Mjagkije Muhamory 2:0

14e minuut.
Tsvetkov speelt de bal door. Daar is Savchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savchenko probeert naar een medespeler te passen. Shcheglov rent richting de bal. Shcheglov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kaganov is nu in balbezit. Shcheglov verovert de bal door een tackle van achteren. Shcheglov passt de bal zonder na te denken. Zaginialov rent richting de bal. Zaginialov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Zaginialov de bal onder controle te krijgen. Kazantsev rent richting de bal. Kazantsev passt de bal met de wreef. Galea rent richting de bal. Galea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Liutyj is nu in balbezit. Liutyj passt de bal met de wreef. Savchenko probeert naar een medespeler te passen. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Shcheglov speelt de bal door. Kazantsev heeft problemen om de bal te vangen. Galea is nu in balbezit. Galea haalt uit met een fantastische trap. Meuleman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Mjagkije Muhamory 3:0

30e minuut.
Meuleman met een harde bal richting middenveld. Savchenko heeft problemen om de bal te vangen. Osina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osina krijgt een gele kaart. Savchenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savchenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galea maakt een snoekduik en kopt de bal. Meuleman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Mjagkije Muhamory 4:0

35e minuut.
Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov passt de bal in één keer door. Kazantsev rent richting de bal. Zaginialov onderschept slim de pass. Zaginialov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Galea haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Meuleman trapt de bal weg. Savchenko rent richting de bal. Savchenko draait met de bal, schiet en ... Meuleman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 20%, Mjagkije Muhamory 80%.
Razors of the Sky - Mjagkije Muhamory 4:0

51e minuut.
Savchenko is nu in balbezit. Savchenko geeft de bal voor. Kazantsev heeft problemen om de bal te vangen. Galea rent richting de bal. Galea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jurchishin is nu in balbezit. Shcheglov onderschept slim de pass. Shcheglov geeft een hoge lob. Galea is nu in balbezit. Galea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Mjagkije Muhamory 5:0

87e minuut.
Daar is Galea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaginialov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev begaat een overtreding. Kazantsev krijgt een gele kaart. Zaginialov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savchenko met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Liutyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsvetkov met een sublieme pass. Savchenko rent richting de bal. Savchenko geeft de bal voor. Galea springt en kopt de bal. Meuleman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 16%, Mjagkije Muhamory 84%.
Razors of the Sky - Mjagkije Muhamory 5:0