Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-25 16:29
  • Competitiewedstrijd: Sky Cup
  • Stadion: White Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
White Bears Охта
5221UA_ Tactiek ddd
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 53.6
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Lubbe passt de bal in één keer door. Pagaev is nu in balbezit. Samedov begaat een overtreding. Samedov krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Niţulescu onderschept slim de pass. Zwierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak passt de bal met de wreef. Huma is nu in balbezit. Huma haalt uit met een fantastische trap. Cabaço probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lubbe rent richting de bal. Kabelev rent richting de bal. Kabelev met een sublieme pass. Komora is nu in balbezit. Komora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cogliandro kopt de bal weg. Kabelev probeert naar een medespeler te passen. Komora rent richting de bal. Komora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Охта 1:0

24e minuut.
Kabelev rent richting de bal. Zwierzak onderschept slim de pass. Zwierzak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Huma de bal. Huma haalt uit met een fantastische trap. Cabaço bokst de bal weg.

30e minuut.
Gudev met een snelle inworp. Lubbe speelt de bal door. Pagaev is nu in balbezit. Pagaev haalt uit met een fantastische trap. Cabaço probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White Bears - Охта 1:1

33e minuut.
Huma passt de bal in één keer door. Daar is Pagaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagaev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Samedov de bal onder controle te krijgen. Cabaço werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Охта 1:2

34e minuut.
Yudenich passt de bal zonder na te denken. Lubbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubbe passt de bal in één keer door. Pagaev heeft problemen om de bal te vangen. Pagaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Machowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev rent richting de bal. Yudenich bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudenich geeft een lange en hoge pass. Gudev geeft de bal voor. Cabaço probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pagaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagaev draait met de bal, schiet en ... Cabaço kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Bears 66%, Охта 34%.
White Bears - Охта 1:2

46e minuut.
Kolesnikov komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Cabaço met een sublieme pass. Kolesnikov kopt de bal weg. Kabelev rent richting de bal. Kabelev geeft de bal voor. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Niţulescu passt de bal in één keer door. Bulatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lubbe probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kabelev heeft problemen om de bal te vangen. Kabelev passt de bal met de wreef. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov geeft een hoge lob. Southgate rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Machowski is nu in balbezit. Machowski passt de bal in één keer door. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev geeft een lange en hoge pass. Komora rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Yudenich geeft een lange en hoge pass. Kabelev kopt de bal weg. Junho is nu in balbezit. Komora onderschept slim de pass. Komora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White Bears - Охта 2:2

89e minuut.
Kabelev passt de bal zonder na te denken. Kolesnikov rent richting de bal. Cogliandro maakt een afschuwelijke overtreding. Cogliandro krijgt een gele kaart. Kolesnikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolesnikov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Komora krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Bears 52%, Охта 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Bears - Охта 2:2