Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gladiator Spartak White Bears
GSM Dog Tactiek 5221UA_
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 56.7
good Schieten outstanding
solid Passen outstanding
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Szympruch is nu in balbezit. Marazmatikov verovert de bal door een tackle van achteren. Marazmatikov geeft een hoge lob. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 0:1

3e minuut.
Szympruch rent richting de bal. Szympruch speelt de bal door. Michos is nu in balbezit. Michos draait met de bal, schiet en ... Cabaço maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gladiator Spartak - White Bears 1:1

11e minuut.
Kolesnikov kopt de bal weg. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Szögedi ... Strafschop! Szögedi krijgt een gele kaart. Komora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Komora neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 1:2

13e minuut.
Marazmatikov geeft een lange en hoge pass. Daar is Taini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szögedi rent richting de bal. Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Komora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 1:3

14e minuut.
Samedov speelt de bal door. Marazmatikov is nu in balbezit. Klungelig pakt Marazmatikov de bal. Marazmatikov geeft de bal voor. Komora springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 1:4

16e minuut.
Svendstrup verovert de bal door een tackle van achteren. Svendstrup probeert naar een medespeler te passen. Marazmatikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazmatikov geeft een hoge lob. Komora springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 1:5

19e minuut.
Diaconu heeft problemen om de bal te vangen. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov geeft een lange en hoge pass. Komora maakt een snoekduik en kopt de bal. Razen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 1:6

23e minuut.
Pakbaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Komora de bal. Taini is nu in balbezit. Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Komora haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Duţă de bal. Dogon kopt de bal weg. Pakbaz is nu in balbezit. Marazmatikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazmatikov geeft een lange en hoge pass. Razen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kolesnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnikov speelt de bal door. Svendstrup onderschept slim de pass. Komora rent richting de bal. Komora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 1:7

31e minuut.
Michos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Duţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duţă passt de bal met de wreef. Dogon is nu in balbezit. Dogon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Doeltrap. Machowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladiator Spartak 62%, White Bears 38%.
Gladiator Spartak - White Bears 1:7

50e minuut.
Klungelig pakt Kolesnikov de bal. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Szögedi onderschept slim de pass. Kolesnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajchev passt de bal in één keer door. Stere heeft problemen om de bal te vangen. Michos onderschept slim de pass. Michos draait met de bal, schiet en ... Cabaço verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 2:7

55e minuut.
Marazmatikov onderschept slim de pass. Marazmatikov probeert naar een medespeler te passen. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz geeft een lange en hoge pass. Komora maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 2:8

56e minuut.
Szuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuszkiewicz passt de bal met de wreef. Marazmatikov rent richting de bal. Marazmatikov geeft de bal voor. Komora maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 2:9

61e minuut.
Machowski rent richting de bal. Duţă onderschept slim de pass. Duţă passt de bal zonder na te denken. Michos is nu in balbezit. Michos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kolesnikov passt de bal in één keer door. Daar is Pakbaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakbaz geeft een lange en hoge pass. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Taini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolesnikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz geeft een hoge lob. Razen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Dogon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnikov geeft een hoge lob. Daar is Komora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dogon rent richting de bal. Duţă is nu in balbezit. Machowski onderschept slim de pass. Dogon verovert de bal door een tackle van achteren. Dogon geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Inworp. Pakbaz met de inworp. Marazmatikov geeft de bal voor. Komora springt en kopt de bal. Razen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 2:10

79e minuut.
Pakbaz speelt de bal door. Szympruch is nu in balbezit. Marazmatikov verovert de bal door een tackle van achteren. Marazmatikov geeft een hoge lob. Komora maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Machowski geeft een hoge lob. Marazmatikov rent richting de bal. Marazmatikov geeft de bal voor. Komora krijgt zijn hoofd ertegen. Razen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dogon probeert naar een medespeler te passen. Yudenich rent richting de bal. Yudenich met een sublieme pass. Michos is nu in balbezit. Michos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pakbaz kopt de bal weg. Marazmatikov rent richting de bal. Marazmatikov geeft een lange en hoge pass. Komora is nu in balbezit. Komora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 2:11

89e minuut.
Bulatov kopt de bal weg. Daar is Kolesnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolesnikov geeft de bal voor. Komora rent richting de bal. Komora schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiator Spartak - White Bears 2:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladiator Spartak 64%, White Bears 36%.
Gladiator Spartak - White Bears 2:12