Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-02 16:29
  • Competitiewedstrijd: Sky Cup
  • Stadion: FC_Bezhitsa Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Mjagkije Muhamory Galaktika Stars
week 6 Tactiek Ataka wing
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
33.1 gemiddelde waardering 45.7
matig Schieten goed
matig Passen matig
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Ghinea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybylski met de inworp. Huet is nu in balbezit. Huet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Przybylski probeert naar een medespeler te passen. Pedone speelt de bal door. Puda is nu in balbezit. Puda haalt uit met een fantastische trap. Meuleman probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - Galaktika Stars 0:1

14e minuut.
Ghinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedone onderschept slim de pass. Pedone speelt de bal door. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel. Meuleman bokst de bal weg.

18e minuut.
Huet geeft de bal voor. Kesnerka probeert de bal met de borst te controleren. Kaganov is nu in balbezit. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Puda probeert de bal aan de voet te houden. Puda geeft een hoge lob. Pintilei kan de bal niet met de borst controleren. Leonte rent richting de bal. Leonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pintilei passt de bal met de wreef. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda passt de bal zonder na te denken. Pintilei rent richting de bal. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Meuleman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Graziani met een sublieme pass. Kesnerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesnerka passt de bal met de wreef. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daar is Ghinea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesnerka begaat een overtreding. Ghinea raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaganov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sbrozi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volosatik rent richting de bal. Volosatik schiet op doel. Valland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Jurchishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte onderschept slim de pass. Leonte passt de bal in één keer door. Puda is nu in balbezit. Puda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel. Meuleman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - Galaktika Stars 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mjagkije Muhamory 78%, Galaktika Stars 22%.
Mjagkije Muhamory - Galaktika Stars 0:2

53e minuut.
Puda controleert de bal met de borst. Puda passt de bal met de wreef. Leonte is nu in balbezit. Leonte schiet op doel. Meuleman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - Galaktika Stars 0:3

58e minuut.
Leonte is nu in balbezit. Leonte passt de bal in één keer door. Kesnerka met een sublieme pass. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Meuleman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Puda rent richting de bal. Puda geeft de bal voor. Leonte rent richting de bal. Leonte draait met de bal, schiet en ... Meuleman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - Galaktika Stars 0:4

81e minuut.
Daar is Iversen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte geeft de bal voor. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ghinea kopt de bal weg. Pedone is nu in balbezit. Pedone speelt de bal door. Leonte heeft problemen om de bal te vangen. Leonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mjagkije Muhamory 69%, Galaktika Stars 31%.
Mjagkije Muhamory - Galaktika Stars 0:4