Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@Вымпел@ Razors of the Sky
xxc2 Tactiek tiger4-h
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 46.3
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


29e minuut.
Türksevər passt de bal zonder na te denken. Tsvetkov probeert naar een medespeler te passen. Zaginialov speelt de bal door. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Shcheglov geeft een lange en hoge pass. Vinokur kopt de bal weg. Savchenko probeert naar een medespeler te passen. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea haalt uit met een fantastische trap. Kopaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Razors of the Sky 0:1

41e minuut.
Shcheglov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zakutin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @Вымпел@ 66%, Razors of the Sky 34%.
@Вымпел@ - Razors of the Sky 0:1

63e minuut.
Daar is Kostin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostin geeft een lange en hoge pass. Zakutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakutin geeft een lange en hoge pass. Galea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Chibe is nu in balbezit. Chibe geeft een lange en hoge pass. Tzolas rent richting de bal. Tzolas haalt uit met een fantastische trap. Bertullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
@Вымпел@ - Razors of the Sky 1:1

85e minuut.
Liutyj rent richting de bal. Liutyj passt de bal zonder na te denken. Savchenko rent richting de bal. Savchenko haalt uit met een fantastische trap. Kopaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@Вымпел@ - Razors of the Sky 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @Вымпел@ 71%, Razors of the Sky 29%.
@Вымпел@ - Razors of the Sky 1:2