Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaktika Stars Gladiator Spartak
Ataka wing Tactiek GSM Dog
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 54.9
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


20e minuut.
Sbrozi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huet rent richting de bal. Dogon verovert de bal door een tackle van achteren. Dogon geeft een hoge lob. Michos maakt een snoekduik en kopt de bal. Valland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Mesa geeft de bal voor. Daar is Huet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duţă geeft de bal voor. Michos is nu in balbezit. Michos draait met de bal, schiet en ... Valland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogon rent richting de bal. Dogon passt de bal in één keer door. Daar is Michos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktika Stars 49%, Gladiator Spartak 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaktika Stars - Gladiator Spartak 0:0

62e minuut.
Pedone probeert naar een medespeler te passen. Puda rent richting de bal. Puda speelt de bal door. Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Szuszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sbrozi rent richting de bal. Michos maakt een afschuwelijke overtreding. Michos krijgt een gele kaart. Sbrozi raakt geblesseerd tijdens het duel. Sbrozi met een snel genomen vrije trap. Gerets is nu in balbezit. Gerets schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Taini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktika Stars - Gladiator Spartak 1:0

67e minuut.
Pikoulas probeert naar een medespeler te passen. Sbrozi is nu in balbezit. Sbrozi geeft de bal voor. Michos probeert de bal met de borst te controleren. Michos schiet op doel. Valland bokst de bal weg.

68e minuut.
Duţă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sbrozi de bal. Michos rent richting de bal. Michos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galaktika Stars - Gladiator Spartak 1:1

82e minuut.
Michos is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Michos neemt de hoekschop. Duţă heeft problemen om de bal te vangen. Duţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Inworp. Dogon met de inworp. Duţă rent richting de bal. Duţă geeft een hoge lob. Michos krijgt zijn hoofd ertegen. Valland bokst de bal weg.

89e minuut.
Przybylski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huet passt de bal met de wreef. Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets schiet op doel. Razen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktika Stars 48%, Gladiator Spartak 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaktika Stars - Gladiator Spartak 1:1