Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-09 16:29
  • Competitiewedstrijd: Sky Cup
  • Stadion: White Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
White Bears Mjagkije Muhamory
5122UA_ Tactiek week 6
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 31
formidabel Schieten zwak
uitmuntend Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Marazmatikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazmatikov probeert naar een medespeler te passen. Bulatov rent richting de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Kanchalovskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 1:0

5e minuut.
Pakbaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolesnikov heeft problemen om de bal te vangen. Kolesnikov probeert naar een medespeler te passen. Marazmatikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazmatikov haalt uit met een fantastische trap. Kanchalovskij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Klungelig pakt Marazmatikov de bal. Marazmatikov geeft een lange en hoge pass. Darbellay bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbellay haalt uit met een fantastische trap. Kanchalovskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 2:0

10e minuut.
Marazmatikov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Darbellay de bal. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pakbaz passt de bal met de wreef. Marazmatikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazmatikov geeft een hoge lob. Darbellay maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanchalovskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 3:0

21e minuut.
Pakbaz kopt de bal weg. Kolesnikov met een sublieme pass. Klungelig pakt Marazmatikov de bal. Marazmatikov geeft een hoge lob. Darbellay maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 4:0

33e minuut.
Ghinea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bulatov kopt de bal weg. Moodie heeft problemen om de bal te vangen. Darbellay is nu in balbezit. Darbellay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 5:0

37e minuut.
Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov geeft de bal voor. Darbellay is nu in balbezit. Darbellay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 6:0

40e minuut.
Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moodie de bal. Darbellay rent richting de bal. Darbellay schiet op doel. Kanchalovskij bokst de bal weg.

42e minuut.
Bulatov is nu in balbezit. Lozano onderschept slim de pass. Darbellay bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbellay haalt uit met een fantastische trap. Kanchalovskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 7:0

45e minuut.
Samedov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurchishin. Samedov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Komora komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Bears 28%, Mjagkije Muhamory 72%.
White Bears - Mjagkije Muhamory 7:0

48e minuut.
Komora kopt de bal weg. Moodie heeft problemen om de bal te vangen. Darbellay bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbellay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 8:0

49e minuut.
Samedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samedov geeft een lange en hoge pass. Komora kan de bal niet met de borst controleren. Komora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 9:0

50e minuut.
Petrina is nu in balbezit. Petrina speelt de bal door. Moodie heeft problemen om de bal te vangen. Darbellay rent richting de bal. Darbellay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Marazmatikov geeft een hoge lob. Komora kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarhanov de bal. Darbellay is nu in balbezit. Darbellay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marazmatikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazmatikov geeft de bal voor. Darbellay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 10:0

55e minuut.
Marazmatikov probeert naar een medespeler te passen. Kolesnikov probeert naar een medespeler te passen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora draait met de bal, schiet en ... Kanchalovskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 11:0

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kanchalovskij niet meer kan verder spelen.

56e minuut.
Moodie geeft de bal voor. Ghinea kopt de bal weg. Kolesnikov probeert naar een medespeler te passen. Komora heeft problemen om de bal te vangen. Komora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 12:0

58e minuut.
Kolesnikov passt de bal in één keer door. Marazmatikov is nu in balbezit. Marazmatikov geeft een lange en hoge pass. Tarhanov kopt de bal weg. Pakbaz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Marazmatikov is nu in balbezit. Marazmatikov geeft de bal voor. Daar is Tarhanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komora rent richting de bal. Komora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 13:0

62e minuut.
Kolesnikov rent richting de bal. Marazmatikov is nu in balbezit. Marazmatikov speelt de bal door. Darbellay bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbellay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 14:0

65e minuut.
Kolesnikov passt de bal met de wreef. Samedov is nu in balbezit. Samedov passt de bal zonder na te denken. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Volosatik rent richting de bal. Machowski onderschept slim de pass. Machowski geeft de bal voor. Marazmatikov rent richting de bal. Marazmatikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 15:0

68e minuut.
Tarhanov geeft een hoge lob. Stere geeft een hoge lob. Kaganov heeft problemen om de bal te vangen. Komora is nu in balbezit. Komora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kaganov trapt de bal weg van het doel. Pakbaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Moodie de bal. Darbellay bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbellay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 16:0

71e minuut.
Kazantsev rent richting de bal. Kazantsev passt de bal met de wreef. Kaganov is nu in balbezit. Marazmatikov onderschept slim de pass. Marazmatikov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 17:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marazmatikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolesnikov heeft problemen om de bal te vangen. Kolesnikov geeft een hoge lob. Darbellay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 18:0

74e minuut.
Jurchishin met een sublieme pass. Daar is Volosatik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darbellay bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbellay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 19:0

76e minuut.
Machowski heeft problemen om de bal te vangen. Machowski geeft de bal voor. Marazmatikov is nu in balbezit. Marazmatikov geeft de bal voor. Darbellay maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 20:0

77e minuut.
Jurchishin met een sublieme pass. Volosatik heeft problemen om de bal te vangen. Ghinea rent richting de bal. Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Komora draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Kolesnikov probeert naar een medespeler te passen. Pakbaz probeert naar een medespeler te passen. Enescu met een sublieme pass. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 21:0

87e minuut.
Tarhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanov geeft de bal voor. Petrina controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stere neemt vlug de vrije trap. Komora maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Bears - Mjagkije Muhamory 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Bears 21%, Mjagkije Muhamory 79%.
White Bears - Mjagkije Muhamory 22:0