Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Арсенал России @Вымпел@
541 Tactiek xxc2
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 40.4
redelijk Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Karoukin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karoukin geeft een lange en hoge pass. Rogov probeert de bal aan de voet te houden. Sina geeft een lange en hoge pass. Malaspina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Арсенал России - @Вымпел@ 1:0

6e minuut.
Karoukin is nu in balbezit. Savuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Savuţă geeft een hoge lob. Tzolas rent richting de bal. Tzolas draait met de bal, schiet en ... Paal! Daudé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bagrov speelt de bal door. Savuţă rent richting de bal. Savuţă speelt de bal door. Tzolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzolas schiet op doel. Daudé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Klungelig pakt Sina de bal. Sina geeft een lange en hoge pass. Binescu rent richting de bal. Malaspina onderschept slim de pass. Malaspina haalt uit met een fantastische trap. Kopaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malaspina rent richting de bal. Malaspina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Petrache rent richting de bal. Malaspina onderschept slim de pass. Türksevər rent richting de bal. Malaspina verovert de bal door een tackle van achteren. Malaspina schiet op doel. Kopaev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал России 35%, @Вымпел@ 65%.
Арсенал России - @Вымпел@ 1:0

53e minuut.
Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibe rent richting de bal. Kajmaković begaat een overtreding. Kajmaković krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Binescu is nu in balbezit. Binescu geeft een hoge lob. Tzolas rent richting de bal. Tzolas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Арсенал России - @Вымпел@ 1:1

69e minuut.
Binescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cârlea met de inworp. Karoukin rent richting de bal. Karoukin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Figueroa passt de bal in één keer door. Minoccheri rent richting de bal. Minoccheri geeft de bal voor. Tzolas rent richting de bal. Tzolas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал России 39%, @Вымпел@ 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Арсенал России - @Вымпел@ 1:1